2777
2789
خواهر منم لاغر بود ولی شکم داشت زیاد....از این گن ساعت یا خرید خیلی جمعش کرد

من هیکلم گلابیه فرمش زیاد بد نیست ولی خیلی شله بدنم دوست دارم ورزشی بشناسم که بدنمو سفت کنه همین🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیکلم گلابیه فرمش زیاد بد نیست ولی خیلی شله بدنم دوست دارم ورزشی بشناسم که بدنمو سفت کنه ...

ان شاالله که همون جوری که میخوای بشه عزیزم

ميترسم براى ديدنم از بهشت به جهنم آيد..................مادر است ديگر
ان شاالله که همون جوری که میخوای بشه عزیزم

ادعاااا ک.و.ن منو که پاره کرده خودش خانوادش در اخر برمیگرده میگه من و زینب (زن قبلیش)مشکلی نداشتیمو خوب بودیم زندگیمون خوب بود منوتو از اول اشناییمون مشکل داریم با هم دیگه تو فلانی تو بمانی اصلا خواهر من بد ادم بد یک خوصیت خوب داره که نداره وقتی کسی کسیو دوست داشته باشه تو تمام بدیاش خوبیاشم میبینه دلم خیلی گرفتس خیلی 

عزیزم بخدا منم میترسم ولی شوهرم مسخره وار هی میگه شکم داری و فلان ناراحت میشم خیلی بهم برمیخورهذمن ۱ ...

سلام عزیزم، خطر داره 

😍حدود یک و نیم ماه تا شب یلدا مونده 😍

خانم دکتر تغذیه عزیز و مهربانم این پیام رو توی کانال کلینیکش گذاشته، گفتم براتون بذارم، امیدوارم که براتون مفید باشه👇

سلام
امروز داشتم تقویم رو می دیدم، دیدم حدود یک و نیم ماه تا شب یلدا باقی مونده

شب خاطره انگیز طولانی و رنگارنگ... با مهربونی و عشق...

47  روز تا شب یلدا  باقی مونده و اگر قصد کاهش وزن دارید بهتره از همین امروز شروع کنید🏃‍♂🏃‍♀
که تا شب یلدا بدون اعصاب خوردی و گرسنگی و گرفتن رژیم های سخت و غیر اصولی به راحت ترین شکل ممکن به هدفتون نزدیک تر بشید.

برای پیوستن به چالش یلدا هنوزم فرصت دارید تا با  پیوستن به ما و رژیم سالم خوری و پیگیری هفتگی توسط ما وزنتون رو کم کنید😎
برای ثبت نام و اطلاع از هزینه به این👇آیدی میتونید پیام بدید :

Drzahrab@

آدرس کانال کلینیک تغذیه و رژیم درمانی  :

http://t.me/dietclinicz/

ادعاااا ک.و.ن منو که پاره کرده خودش خانوادش در اخر برمیگرده میگه من و زینب (زن قبلیش)مشکلی نداشتیمو ...

خب عزیزم خوده شوهرت اون همه بدی داره تو نادیده گرفتی مشکل کوچیکی که تو داریو نمیخواد نادیده بگیره..به نظرم اگه خودتم دوست داری این عمل ک انجام بدی انجام بده ولی اگه فقط مشکلت شوهرته باید کنار بیاد

ميترسم براى ديدنم از بهشت به جهنم آيد..................مادر است ديگر

بستگی داره عریرم چقدر شکم داشته باشی.یه ذره نمی ارزه.اما من بعد بچه دار شدنم خیلی شکمم بزرگ شده بود چون سزارین شدم دیگهه لیپوماتیک انجام دادم.حتی به عوارض لیپوماتیک توجه نکردم.پیکر تراشی شکم بنظرم عمل خوبیه .وزنت چقدره؟

عزیزم بخدا منم میترسم ولی شوهرم مسخره وار هی میگه شکم داری و فلان ناراحت میشم خیلی بهم برمیخورهذمن ۱ ...

ولش کن اگه زایمان نکردی عمل نکن من بعد زایمان انجام دادم که حداقل دلم نسوزه به سختی های بعدش. دکترم سهراب مرادی بود