سلام دوستان چرا همسرم ابراز علاقه نمیکنه بهم خسته شدم از بس منتظر یه ابراز علاقه ازش بودم بیرون میره نه یه پیامی نه زنگی وقتی منم پیام میدم جواب نمیده وقتی میاد خونه یواشکی گوشیشو نگاه میکنم میبینم هنوز پیاممو اصلا باز نکرده با اینکه قسم میخوره دوستم داره ولی اصلا ابراز نمیکنه من خیلی دوستش دارم ولی خیلی از این وضعیت خسته شدم چیکار کنم اون به سمتم بیاد و همش بهم ابراز علاقه کنه؟ اگه بگم بلد نیست دروغه چون دوران نامزدیمون با دخترای دیگه چت میکرد چتاشو که یواشکی میخوندم خیلی قشنگ باهاشون حرفای عاشقونه میزد الان دیگه با کسی چت نمیکنه و دوست نیست کاراشو ول کرده ولی به من ابراز علاقه نمیکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره الان نزدیک دو ساله که عروسی کردیم با دخترا تلفنی هم حرف میزد بعدش پشیمون میشد و ازم معذرت خواهی کرد و یه روز بهم گفت دیگه خسته شدم سنم کم بود و بچه بودم دیگه میخوام آدم بشم ولی دیگه به منم انگار هیچ حسی نداره خیلی به خاطرم تاحالا سختی کشیده خیلی دوستم داره ولی هیچی بلد نیست دلمو به چی خوش کنم؟
پناه
میبرم به خدا
از عـیبی که «امروز» در خود می بینم،
و «دیروز»؛
دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ...
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛
نه از «فردای خودمان» ...
💕
بی محلی کن عزیزم .بخاطر خودت زندگی کن سعی کن خودتو سرگرم نشون بدی بزارمتوجه تغییرت بشه ولی حس نکنه از روی عمد بوده..خیلی جواب میده پیامک پیچش نکن ی سره زنگ نزن و گله هم نکن خصوصا شما ک حرفا و گلگیاتون رو بهشون کردین.یکبار بزنگ جواب نداد دیگه نزنگ این راه رو بری جواب میده ضمنا ب خودتم بیشتر برس ولی بزار اون سمتت بیاد
نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.