2777
2789
عنوان

چند سالگي ميميريد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

436 بازدید | 16 پست

امشب نميدونم چمه همش ياد مرگ و اون دنيا ميوفتم . به نظرتون حس ميكنين تا كي زنده اين ؟ خودم همش فكر ميكنم يه دفعه يه مريضي ميگيرم و تموم . لعنت به اين فكر ولي همش همين به ذهنم مياد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۲ سالمه.

احساس میکنم ۵ سال دیگه میمیرم...حس میکنم هیچوقت بچه دار نمیتونم بشم(مشکلی ندارم و اصلا اقدامی هم ندارم)منظورم اینه تو تصوراتم حتی بچه هم‌نیست

انشاالله زودتر

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید

وقتی سنم کم بود میگفتم تا ۳۰سالگی عمر کنم خیلیه و مطمئنا تو سن ۳۰سالگی میمیرم. الان که دارم به ۳۰نزدیک میشم میگن هنوز خیلی جوونم احتمالا نهایت تا ۴۰سالگی عمر کنم. دیگه خدا داند که دقیقا تا کی عمر خواهم کرد

افسردگی‌میاری اصلا فکر نکن من از زندگی سیر شده بودم همش گریه میکردم فکر میکردم میمیرم دخترم میمونه زیره دسته خانواده شوهر یا نامادری ولی یه خانمه فالکیره از باکو‌اومده بود هرچی‌میگه دقیقا انفاق میوفته ازش پرسیدم گفت انقدی زنده میمونی که عروسی نوهاتو میبینی 😑به طرز عجیبی حرفش باورم شد و حالمو خوب کرد😬