2777
2789
عنوان

خانما يه سوال زنان دارم

141 بازدید | 12 پست

من ١٥ ام ماه قبل عادت شدم اين ماه يبار تو روز ٩ ام لك ديدم ديگه بعدش نديدم تا امروز كه خيلي هم ببخشيدا كم رنگه من تا حالا اينجوري نشده بودم كه از چند روز قبل بخوام لكه بيني ببينم نهايتا از يه روز قبل ميبينم فرداش شروع ميشه يني از چيه كه اين ماه اينجوري شدم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ممکنه نباشه یه بی بی بزن معلوم میشه

باشه عزيزم فردا ميگيرم الان به شوهرم گفتم گفت نه خيالت راحت من از طرف خودم مطمعنم🙊🤦‍♀️🤣 اخه ٤ساله ازدواج كرديم ببخشيدا تو اين مدت هميشه جلوگيريمون طبيعي بوده 

باشه عزيزم فردا ميگيرم الان به شوهرم گفتم گفت نه خيالت راحت من از طرف خودم مطمعنم🙊🤦‍♀️🤣 اخه ٤ساله ...

طبیعی همینش بده دیگه یهو دیدی در رفت حالا تست بزن خیالت راحت بشه من دوبار تا حالا شده که 15روز عقب انداختم حتی بی بی چکم یه بار مثبت شد هاله انداخت ولی پریود شدم ممکنه هرمونی باشه یا اب و هوا و تغذیه عوض بشه اینطوری میشی علایم پریودی نداری؟ درد؟ 

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی... ∞
طبیعی همینش بده دیگه یهو دیدی در رفت حالا تست بزن خیالت راحت بشه من دوبار تا حالا شده که 15روز عقب ا ...

اره راست ميگي چرا زير دلم يه كوجولو درد داره اما من هميشه يا اكثر ماها دقيقا يه هفته قبلش يا شايدم ده روز قبلش سينه درد شديد ميگيرم طوري كه به سختي خونه رو مرتب ميكنم يني شبا جابجا ميشم از دردش بعضي وقتا از خواب ميپرم اما بعدش كه ميشم ديگه دردم ميره رو كمرو دلم اين سري هم تا دوروز پيش داشتم اما نه اون قدر شديد يكم اما ديگه سينه هام درد ندارن اما دلم هم اصلا اونجوري درد نداره

چرا بچه نمیخوای؟شوهرت نمیخواد؟

اره راستش من خودم عاشق بچه ام اما شوهرم اصلا ميگه تا چهار سال بعد حرفشم نزن اخه معتقده كه بايد وضع ماليمون خوب بشه ميگه با اين شرايط اگه قراره با بد بختي بزرگش كنيم نميشه😔