سلام دوستان من نزدیکه عروسیمه و نمی دونم چ برنامه هایی میشه داشت برای تالار و اینا که متنوع و جالب باشه تروخدا راهنماییم کنین دوست دارم به همه مخصوصا خودمون خیلیییی خوش بگزره
پیشاپیش ممنون
https://rubika.ir/joing/FCAGIFCD0IJLVBUAFAKJNGIZPIXULEGS میشه لطفا از کسب و کار یه مامان تازه کار حمایت کنین لطفااا🥰
یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین هان . شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده! اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من عاشق عروسیه خودم هستم ...شب عروسی بعدازتمام شدن جشن انقدر دلم گرفت که مدام به شوهرم میگفتم من بازم عروسی میخوام ....کار خاصی هم نکردیم ... عروسی تو یه تالار ارزون بود شامم خیلی خوشمزه بود و از اول تا اخر همه وسط بودن ..میوه و شیرینیمم خیلی خوب بود .... کاری خاصی نکردیم ولی خیلی شاد بودیم هر اتفاقیم میفتاد میخندیدیم ..... شب عروسیت فقط استرس نداشته باش و ناراحت نباش فقط شاد باش
همش لبخند به لب داشته باش تا فیلمت خوشگل بشه من خودم هی تو فیلم میخندم خیلی خوب شده بعد اینکه یه آهنگ خوشگل انتخاب کن دو نفره برقصین من با آهنگ آرون افشار که اسمش یادم نیس رقصیدم فک کنم نوش دارو بود اصلن حرص نخور که بعدا پشیمون میشی اگ موقع پریودیت نزدیکه قرص بخور که یه بار پریود نشی یه قرص استامینفون هم بخور و قهوره بخور که انرژی داشته باشی کلی ام برقص و حال کن برا خودت ببخشید خیلی شداااا
میشه برای سلامتی امام زمان و خواهرم که مریضه ۲ تا صلوات بفرستی