2777
2789
عنوان

گم شدن حلقه ازدواج

2867 بازدید | 31 پست

بچه هاچندوقته فهميدم حلقه ازدواجم گم شده هرجارو فكر ميكردم دنبالش گشتم و جالب اينه كه هميشه ميزاشتمش توي كشو دراور و فكر ميكردم هنوزم اونجاستم

اخرين بار روز سيسموني دستم كردم چون باردارشده بودم دستم پف كرده بود نميتونستم بندازمش ميزاشتمش توي دراور ولي بعد كه بچم بدنيا اومد ميخاستم برم مهموني خواستم بندازم ديدم نيس همه جا رو گشتم نيست كه نيست

بااينكه خيلي گرون خريديمش اصلا بخاطر قيمتش ناراحت نيستم ولي خيلي دوسش داشتم از اونموقع كه فهميدم نيس هر لحظه بفكرشم

كسي پيشنهادي داره

پشت کشو نیفتاده؟کشو رو دربیار

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اعتقاد داری نذر صلوات و هدیه به مادر حضرت ابوالفضل عباس(ع) حضرت ام البنین(س)  نصفش رو قبل از پیدا شدن و نصفش رو بعد از پیدا شدن

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

روسری گره بزن بعد بگرد پیدا میشه ..واسه منم گم شد پیداش کردم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞