2777
2789

خیلی خوبه خلوت کلاسای ارشد بیشتر اینجورین ما هشت نفر بودیم تو ارشد.

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که دیگه خیلی کمه 😁

اره خیلی باحال بود

هممونم صمیمی بودیم باهم

کلا نظام جدیدکه اومد دوسه سال دبیرستاتمون خلوت بود الان دوباره داره درست میشه انگاری

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
تو دوران دبیرستان کلاسمون ۹ نفره بود خیلی بد بود تا دلت بخواد معلما درس میپرسیدن 😁

من سال چهارم عروسیم بود

دبیرعلوم اجتماعی متنفربودازم

باورت میشه کل سال حتی یه بارم صدام نکرد پاتخته😂😂😂

ما بارون که میباره با هم می خونیم هوا نه نفرس و با هم راه میریم تو بارون 😁 خدایی خیلی باهم صمیمیم ...

وای ماتوحیاط یه جای مخصوص داشتیم براخودمون

همیییشه هم تخمه میخوردیم 

بیچاره مستخدممون چقدغرمیزد

من سال چهارم عروسیم بود دبیرعلوم اجتماعی متنفربودازم باورت میشه کل سال حتی یه بارم صدام نکرد پاتخت ...

والا تو شانس آوردی برعکس باید همش باید پا تختی میبودی تا سرت تو کتاب باشه و به نامزد بازی نرسی 😁

وای ماتوحیاط یه جای مخصوص داشتیم براخودمون همیییشه هم تخمه میخوردیم  بیچاره مستخدممون چقدغرمی ...

😁

ما کلاسمون خیلی بزرگه واسه نه نفر میخوایم موکت بخریم بزاریم آخر کلاس بریم زنگ تفریحا بخوابیم اونجا 😁

والا تو شانس آوردی برعکس باید همش باید پا تختی میبودی تا سرت تو کتاب باشه و به نامزد بازی نرسی 😁

😂😂😂

وای دبیره چنان چپ چپ نگام میکرد انگارارث باباشوطلب داشت ازم

جالب اینجاس الان دبیرخواهرمه اونارم عاصی کرده😂🐤

😁 ما کلاسمون خیلی بزرگه واسه نه نفر میخوایم موکت بخریم بزاریم آخر کلاس بریم زنگ تفریحا بخوابیم او ...

کلاس چندمی

کل مدرسه یه طرف دبیرستان یه طرف خیییلی خوبه