2777
2789
عنوان

زندگی در تهران

167 بازدید | 14 پست

لطفا شهرستانی های ساکن تهران جواب بدن 

زندگی چطوره تو تهران؟ 

من خیلی وحشت دارم از زندگی تو تهران😨😨😨😨

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نیاین داریم میترکیم  من ارزو داشتم اصالتا یکی از شهرستان ها بودم میرفتم زندگی میکردم ولی غر ...

من خودم الان ده سال غریب و تنها افتادم جنوب اما الان شوهرم یه موقعیت خوب کاری پیدا کرده تو تهران البته بهش پیشنهاد شده اما پولی توش نیست فقط از نظر وجهه کاری خوبه میگه بیا بریم تهران از منم اوکی میخواد نمیدونم چیکار کنم😭😭😭😭😭😭

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)

عزیزم ۹۹ درصد تهران شهرستانی ان 

از هر کی ام بپرسی می گه من اصالتا تهرانی ام 😅

معیارشونم تولدشونه ، چون محل تولد اونجا بوده فکر می کنن تهرانی ان درحالیکه اصالت ، مشخص می کنه کی کجاییه 

✔️ خبرنگار 

میخوام ببینم شرایط زندگی چطوره ؟

شلوغی و دود و دم میزاره زندگی کنیم؟

من خودم الان ده سال غریب و تنها افتادم جنوب اما الان شوهرم یه موقعیت خوب کاری پیدا کرده تو تهران الب ...

عزیزم جنوبی ها چرا این قدر مهاجرت می کنن 

باورکن  این ور ها خبری نیست .

✔️ خبرنگار 

ما جنوبی نیستیم عزیزم هم خودم هم شوهرم شمالی هستیم ولی ده ساله جنوب زندگی میکنم

به نظرم اشتباهه تهران خیلی هواش آلوده  است

چه کنم عزیز مجبورم وگرنه خودم اصلا دوست ندارم