2777
2789

سلام به همگی دوستان

یه سوال دارم.

میخواستم از بین شما اونایی که لانه گزینی رو حس کردن و علائمشو داشتن، لطف کنن و راهنماییم کنن. بچه ها من تقریبا یه هفته بعد نزدیکی، کمردرد و کمی حالت تهوع گرفتم و کمی هم صبحها سرگیجه داشتم. نوک سینه ی راستم درد کمی گرفت و صورتم پر جوش شد، زیردلم گاهی تیر میکشید و حالت سوزن سوزن میشد، الان پادرد کمی دارم و کمردرد دارم همچنان، ولی جوش صورتم داره کمتر میشه. می‌خوام ببینم شما چجوری بودین؟ بنظرتون ممکنه باردار باشم؟ علائم شما تا مثبت شدن آزمایش بیشتر شد یا همون‌جوری موند یا کم شد؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.سه روز دیگه موعدمه.

سلام عزيز

والا من تو ماه هاي اقدام هروقت منتظر علائم خاصي بودم خبري نشد تا اينكه اصلا بهش فكر نكردم بيخيال بودم پريودم ٦ روز عقب افتاد بي بي زدم مثبت شد 

وقتي منتظر بودم همش علائم توهمي سراغم ميومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم بدن کلا نسبت ب اقدام ب بارداری واکنش نشون میده

یعنی ممکنه شما باردار نباشی ولی صورتت جوش بزنه یا سینه هات حساس شه

ممکن هم هست باردار باشی

ولی احتمالش دقیقا پنجاه پنجاهه و هیچ چیز مشخص نیست

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
سلام عزيز والا من تو ماه هاي اقدام هروقت منتظر علائم خاصي بودم خبري نشد تا اينكه اصلا بهش فكر نكردم ...

ممنون عزیزم. آخه من هیچوقت این علائمو قبل پریودی نداشتم. مثلا سینه درد نداشتم. 

من ۱۰روز قبل از موعد درد پریودی داشتم یه روز هم لک صورتی دیدم تخمدان راستم بدجوری تیر میکشید،۳روز بع ...

ممنونم گلم. علائمت نزدیک پریودی بیشتر شدن یا کمتر؟ یادته؟

درکتون میکنم

منم شش ماه تو اقدام بودم

و حدود سه ماه قبل باردار شدنم سینه هام قبل پریود حساس میشد

و من ذوق میکردم ک باردارم

ولی خبری نبود... 

برا همین بهتره ب هیچی امیدوار نباشی ک بعد اذیت شی❤️

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
ممنون عزیزم. آخه من هیچوقت این علائمو قبل پریودی نداشتم. مثلا سینه درد نداشتم. 

منم وقتي تو اقدام بود خيلي تغييرات درم ايجاد شد ايشالله شروع تغييرات واسه باردار شدنت هست

ميگن بدن داره آماده ميشه 

ايشالله كه باردار هستي عزيز

منم وقتي تو اقدام بود خيلي تغييرات درم ايجاد شد ايشالله شروع تغييرات واسه باردار شدنت هست ميگن بدن ...

ممنون بابت دعای خوبت گلم و ممنون بابت همراهیت