2777
2789
اخه همه بهم گفتن برو خونت شوهرت کمک کنه... ذ. خیلیام گفتن ما شوهرمون کمک میکرد و...  ب ام سوال ...

خب موقعی که خونست بازم می تونه تو کارا ولی نه فقط می یاد خونه استراحت کنه هیچ

سوالم اینه مگه بچه فقط اون موقع ها اذیت میکنه؟ 

ببين خودت خسته نكن چون كمتر مردي رو ديدم كه اين موضوع رو درك كنه و درست حسابي كمك حال باشه جاي اينكه انرژي بذاري بخوايي به اون بفهموني انرژيت بذار براي بچه داري

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره... اخه واقعا تنهایی دو تا رو نمیتونم همش گریه گریه... یکیشون بدجور رفلتکس و کولیک داشته و ...

اره میدونم دوست خودمم 3 ماه خونه مامانش بود الانم 2 ماهه خونه مادر شوهرشه میگع نمیتونم تنهایی بچع های اونم تا 4 بیدارن کلا دوقولویی سخته باید کمکی داشته باشی

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
همسر منم گفته کمک نمیدم جالب اینه من اصرار دارم به بچه دار شدن اون میگه ن🤣😑

من همسرم خیلی بچه دوست داره مطمئنم کمک می کنه ولی خودم انقدر ترس دارم فعلا بی خیال شدم 😅

ببين خودت خسته نكن چون كمتر مردي رو ديدم كه اين موضوع رو درك كنه و درست حسابي كمك حال باشه جاي اينكه ...

اگر مردی خودش کار کنه خوب ولی فکر نکنم بشه وقتی عادت کرده کار نکنه روشون حساب کرد

من همسرم خیلی بچه دوست داره مطمئنم کمک می کنه ولی خودم انقدر ترس دارم فعلا بی خیال شدم 😅

هرچه زودتر بهتر

شتر رو زودتر بخوابون در خونت

تا خودش نیومده بخوابه🤣

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

كلا مرداي ايراني راحت طلبن تقصير خودشونم نيستا از بچگي آموزش نديدن 

نه همه یه جور نیستند

البته من دیدم مردایی که حتی یه لیوان حاضر نیستن تو خونه خودشون بردارند همسرشون هم نتوانستند کاری کنند تغییر کنند

ولی خدایی الان همسرم من مریض باشم نمی ذاره هیچ کاری کنم یا خیلی موقع ها بی حوصله کمکم می کنه تو داداشاش هم فقط این اینجوری بقیه کار نمی کنند تو خونه

هرچه زودتر بهتر شتر رو زودتر بخوابون در خونت تا خودش نیومده بخوابه🤣

چی بگم همش می کم وایستا اوضاع خوب بشه چند سال بگذره بعد ...از اون ور همسرم می گه سنمون بالا میره ها من می خوام بابا بشم😅

چی بگم همش می کم وایستا اوضاع خوب بشه چند سال بگذره بعد ...از اون ور همسرم می گه سنمون بالا میره ها ...

منتظر اوضاع بهتر نباش

روز به روز دریغ از دیروز...

تصمیم اتو بگیر

حالا ک همسرت میخواد...

برعکس ماین🤣

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ