2777
2789

خانومایی که تو سیکل ivf یا میکرو هستین ،من توی سیکل میکرو هستم و روز سومی هست که دارم آمپول گونال میزنم ،روز شنبه دکتر ازم خواسته برم واسه سونو تا ببینم چندتا تخمک بالغ دارم تو این یه هفته قبل از تخمک کشی یه برنامه تغذیه دارم به این شکل

ترکیب عسل+سیاه دونه+دارچین+کنجد=روزی دو قاشق هم من هم همسرم

آووکادو روزی یه نصفه

آجیل 

ویتامین C, D,، E, b روزانه یک عدد

خرما روزی سه یا چهار عدد

جوشونده انجیر خشک روزی یک لیوان 

کنجد

این مواد غذایی برای قبل از تخمک کشی هست، اگه هستین بیایین تا بعد انتقال جنین بگم چه چیزایی مباد بخوریم💗💗💗💗💗💗

یعنی یه روز منم مامان میشم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم حتما، شما پانکچر شدی؟ چندتا جنین داری؟ 

من یه هفته اس ازمایشم منفی شد احتمالا ماه دیگه دوباره انتقال بدم دفعه سوممه

ولی دیگه موندم چکار کنم .هر کی هرچی میگه انجام میدم 

عزیزم استرس نداشته باشی خیلی تاثیر داره..فقط بعد از انتقال ۳ روز استراحت نسبی کردم و فست فود و غذای ...

من از رو تخت مومدم رو مبلو و توالت ده دقیقه ام تو خونه راه میرفتم کار هیچی 

من یه هفته اس ازمایشم منفی شد احتمالا ماه دیگه دوباره انتقال بدم دفعه سوممه ولی دیگه موندم چکار کنم ...

شما باید دقت کنی بعد انتقال چه کارایی بکنی، ویتامین D3" بخور به لانه گزینی کمک میکنه از مواد غذایی که گذاشتم برای بعد انتقال سعی کن نخوری

یعنی یه روز منم مامان میشم