2777
2789
عنوان

مهمونی برای سیسمونی 😃

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 38 پست
موادش چیاهست؟؟

کلم سفید وقرمز کالباس ذرت خیارشور هویج سس مایونز

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذاهاي سبك زمستونم هست يكم لبو بزار  سالاد ماكاروني  خود ماكاروني  سالاد مرغ  ...

انار دون شده هم ایده خیلی خوبی بوووودددد

مررررسی ازززززتتتت عززززیزززززمممم

وای تروخدا فقط جشن نگیر مخصوصا اگ نزدیک مادرشوهرتی من جمعه جشنم بود تا الان دارم گریه میکنم

نه من مادرشوهرم خداروشکر ی شهردیگس.. ولی دعوتش میکنم ک باز نگن سیسمونی نداشت

چرا گریه عزیزم؟؟؟

نه من مادرشوهرم خداروشکر ی شهردیگس.. ولی دعوتش میکنم ک باز نگن سیسمونی نداشت چرا گریه عزیزم؟؟؟

یه بلایی سرمن اوردن بخدا ابروم پیش خوانوادم رف

خونم پایین خونه مادرشوهرمه همه کارارو کردم خودم اون به اسم خودشون تموم کردن خواهرشوهرم جلو همه پولای کادو رو برداشت کرد تو سوتینش انگار ن انگار ادمم من اونجا پشت میز نشستم

خیلی بی احترامی کردن به خوانوادم

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥
یه بلایی سرمن اوردن بخدا ابروم پیش خوانوادم رف خونم پایین خونه مادرشوهرمه همه کارارو کردم خودم اون ...

واااااییی چ زشتتتتتتتت... ..اعصاب خودتو خرد نکن عزیزدلم... خانواده شوهر همینن... 

انشالله درست میشه

چن هفته ای شما؟؟؟

واااااییی چ زشتتتتتتتت... ..اعصاب خودتو خرد نکن عزیزدلم... خانواده شوهر همینن...  انشالله درست ...

۳۴ هفته 

نمیتونم اصلا دارم از حرص سکته میکنم بخدا بدترینش این بود که اومدو منو به جون شوهرم انداختن الان ۳روزه حرف نمیزنیم

اره خیلی فکر خوبیه...  بعد بنظرت اگ با نون باگت سرو بشه خوبه؟؟؟؟ بعد مثلا اگ سرد بشع چی؟؟؟

خوبه. توورستورانا هم ک میز اردور میزنن سرده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
۳۴ هفته  نمیتونم اصلا دارم از حرص سکته میکنم بخدا بدترینش این بود که اومدو منو به جون شوهرم ان ...

الهی بگردمت...

بنظرم با شوهرت حرف بزن و اشتی کنین ارزش نداره بخدا این چیزا.... 

بنظر من اگ دخالتای خانواده شوهرنباشه زندگی گلستونه... 

انشالله بسلامتی زایمان کنی گل نازم... 

الهی بگردمت... بنظرم با شوهرت حرف بزن و اشتی کنین ارزش نداره بخدا این چیزا....  بنظر من اگ دخ ...

انشالله شماهم عزیزم

اره واقعا از همشون بدم میاد من خیلی تنها افتادم اینجا با این شرایطم مامانم اینا دورن خاک تو سرشون ۱دونه عروس و نمیتونن نگه دارن