2777
2789
عنوان

برام دعا کنید زایمان زودرس

317 بازدید | 7 پست

دوستای گلم اگه میشه برام ی صلوات بفرستین هفته ۳۲ ام لکه بینی دارم طول سرویکس ام۱۷ با انقباض تو رو خدا برام دعا کنید .ببخشید اگه جواب نمیدم سرم تو دستمه همینا رو هم به زور نوشتم .نظرات اتون و میخونم پیشاپیش ممنون

من یه زن قوی هستم که دارم برای آینده ام تلاش میکنم 

نترس چیزی نیس 

انشاءالله ۴۰ هفته ب دنیاد میاد نی نی تون

وقتى به يه مگس بال هاى پروانه رو بدی نه قشنگ ميشه نه ميتونه باهاش پرواز كنه ميدونى دارم از چى حرف ميزنم؟!“اصالت”بال و پر بیخود به کسی دادن اشتباه است..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکل تورومنم داشتم بروتاپیکاموبخون خیلی به دردت میخوره تخرشم۳۸هفته زایمان کردم بیشترم میموندخودم خواستم مال من۱۵ بوداز۲۶هفته فقط فقط فقط استراحت مطلق

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

بتامتازون تزریق نکردی؟؟برای ریه جنین

واینکه منم تهدید ب زایمان زودرس بودم تاپیکام هس

نگران نباش فقط استراحت مطلق 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🙏

امن یجیب مظطراذادعاه ویکشف السو😌

ان شاالله چیزی نمیشه دلت بسپار به خدااااا بگو خدایا من دلم و سپردم به خودت و راحت نشستم خودت دانی ومن

الهی به حق خانم رقیه مشکلت حل بشه برای منم دعا کن منتظر نی نی ام خدایا انتطارتمومش کن ودلم شادکن الهی آمین

میشه برای مادرشدن منم صلوات بفرستین 💔💔