2777
2789
عنوان

تحصیل کرده هابیان لطفا

135 بازدید | 15 پست

رشته من تجربیه ۷ سال ازدرس دوربودم حالامیخوام واسه کنکوربخونم به نظرتون کنکورتجربی بدم یاانسانی

مامایی خیلی سخته کنکورش

فرهنگیان تاچندسالگی استخدام داره...

هرکدوموانتخاب کنم بایدنظام جدیدبخونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم...چند تا راهنمایی بهت میکنم ...بین کنکور تجربی و انسانی قطعا تجربی شرکت کن درسته که رقیبات خیلی زیادن و درسها مشکل ولی از لحاظ بازار کار تجربی سرتره....در مورد مامایی...قبولیش خوبه زیاد سخت نیست ولی بازار کارش کمی بهم ریخته و جالب نیست...در مورد دانشگاه فرهنگیان باید نمره یا ترازتون بالای ۶۵۰۰ باشه و سنتون حداکثر ۲۲ سال ...البته اعتراض هایی کردن که سن قبولی به ۲۴ سال برسه ولی هنوز هیچی معلوم نیست و در ضمن دانشگاه فرهنگیان مصاحبه داره....در مورد نظام هام بگم که اگه نظام قدیم بودی که دوباره میتونی شرکت کنی و حتی نظام جدیدم میتونی ...انتخابش با خودته ☺☺☺

اینجوری که گفتن نظام جدید آسونتر از نظام قدیم شده....اگه هیچی از نظام قدیم یادتون نیست نظام جدید شرک ...

اره هیچی یادم نیست همه چیوفراموش کردم میخوام نظام جدیدشرکت کنم به نظرت میتونم توخونه خودم بخونم

تجربی کدوم رشتش بازارکارفوری داره

هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست...چیزی که الان رو بورسه معلوم نیست ۴ سال دیگه هم همونطور خوب باقی بمونه...در حال حاضر پرستاری خوبه ولی اونم کمی به ترکیدن نزدیک شده...ولی رشته های توانبخشی بهترن و رتبه خیلی خیلی خوبی میخوان

اره هیچی یادم نیست همه چیوفراموش کردم میخوام نظام جدیدشرکت کنم به نظرت میتونم توخونه خودم بخونم

به نظرم اگه هزینش اذیتت نمیکنه کلاس برو....یا برنامه آلاء و نصب کن همه درس ها و با چند دبیر درس دادن

به نظرم اگه هزینش اذیتت نمیکنه کلاس برو....یا برنامه آلاء و نصب کن همه درس ها و با چند دبیر درس دادن

میخوام واسه ازمون قلم چی ثبت نام کنم 

این برنامرم حتمانصب میکنم دستت دردنکنه 😘😘