یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم...چند تا راهنمایی بهت میکنم ...بین کنکور تجربی و انسانی قطعا تجربی شرکت کن درسته که رقیبات خیلی زیادن و درسها مشکل ولی از لحاظ بازار کار تجربی سرتره....در مورد مامایی...قبولیش خوبه زیاد سخت نیست ولی بازار کارش کمی بهم ریخته و جالب نیست...در مورد دانشگاه فرهنگیان باید نمره یا ترازتون بالای ۶۵۰۰ باشه و سنتون حداکثر ۲۲ سال ...البته اعتراض هایی کردن که سن قبولی به ۲۴ سال برسه ولی هنوز هیچی معلوم نیست و در ضمن دانشگاه فرهنگیان مصاحبه داره....در مورد نظام هام بگم که اگه نظام قدیم بودی که دوباره میتونی شرکت کنی و حتی نظام جدیدم میتونی ...انتخابش با خودته ☺☺☺
هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست...چیزی که الان رو بورسه معلوم نیست ۴ سال دیگه هم همونطور خوب باقی بمونه...در حال حاضر پرستاری خوبه ولی اونم کمی به ترکیدن نزدیک شده...ولی رشته های توانبخشی بهترن و رتبه خیلی خیلی خوبی میخوان