2777
2789

سلام خانومای گل من یک مامان پر مشغله ام ک دو تا جوجه دارم یکی سه ماه و یکی سه سال و نیم آنقدر تو خونه خودم درگیر کردم ک چهارم خسته است موهام کوتاه کردم از اول بارداری چندین بار

حالا تصمیم گرفتم به خویشتن برسم 

میخوام کمک کنین چند تا مارک لوازم آرایش ک ب پوست آسیب نمیزنه بهم معرفی کنین 

چند تا روش برای چاق شدن و هم چنین پر شدن صورتم  

چند تا ماسک برای سفت شدن و روشن شدن &پوست 

و از این چیزا هر کی اطلاع درست داره بگذاره تا همه استفاده کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارک خوب دو سه  موهاتو کوتاه کن رنگ کن تنوع میشه  برا پر شدن صورتت زله بخور سیب ابپز کن ...

موهام کوتاه تو مرحله ی بدیه اون قسمت ک نه بلند نه کوتا... موهام مردانه زده بودم حالا بلندتر شد موهام بشدت پرپشت 

رژ لب گلدن رز بگیر

به روغن آرگان هم بگیر بعد هر حمام که آب موهات گرفته شد وخشک شد(نه زیاد باید مرطوب هم باشه) ۱۰ قطره بزن به موهات.من موهام مثل توئه و فرفری اینکارو میکنم خوشگل میشه و خوش حالت

رژای جامد گلدن رز هم چرب نیست موندگاریش عالیه نرمه خوب میشینه رولب من عاشقشونم

نظرتون راجب هاشور یا تتو چیه من ابروهام بدنیست از نظر حجمی فقط میخوام یک مقدار فاصله ابرو هام بیشتر بشه

سلام عزیزم 

ب ب کرم بگیر که هم به عنوان کرم پودر روزانه بتونی استفاده کنی هم ضدافتاب داره مارک خوبش هم گارنیر هست با قیمت مناسب 

رژ لب مایع گلدن رز سبکه و ماندگاری خوبی داره 

ریمل یاسی با نوار مشکی میبلین واقعا خوبه 

مداد مشکی اگه قیمت مناسب بخوای گلدن رز و اگه با کیفیت تر بخوای میبلین زرد پیچی هست 

رژگونه و هایلایتر رولوشن خیلی خوبه و گلدن رز هم کارتو راه میندازه 

آرگان برای موهات بگیر آون ارگان خوبی و اوجی ایکس 

یه آبرسان خوب مثل اورال برای پوستت بگیر 

من آنلاین شاپ آرایشی دارم از ترکیه وارد میکنم دوست داشتی میتونی بیای گروهم تو تلگ رام الانم اوج آف های ترکیه هست کمکت کنم لوازم آرایشتو تهیه کنی 

اینم آی دیم @cosmetics201

اگه از من تهیه کنی خوشحال میشم در غیر اینصورت سعی کالا اورجینال بخری چون واقعا پوست و موهات خیلی با ارزشن و حیفه که خراب بشن با لوازم آرایش تقلبی