2777
2789
عنوان

من با این همکارها چه کنم؟

131 بازدید | 8 پست

تو شرکتی که کار میکنم اوایل خیلی با همکارها صمیمی بودم. 

به شدت به کارم علاقهمند بودم و مورد توجه مدیرمون. 

اینقدر مدیرمون از من پیش همکارا تعریف کرد که اونا نسبت به من موضع گرفتن و مدام سعی در تخریب و تضعیف من داشتن. اینقدر زیراب منو زدن که نگاه مدیرمون به من عوض شد. 

حالا با همکارها خیلی کم صحبت میکنم. ارتباطم کم شده . از اینکه ارتباطاتم کم شده اذیت میشم. از طرفی خیلی هم از دست مدیرمون دلگیرم که علیرغم جدیت و دق من در کارها تحت تاثیر حرفای همکارها قرار گرفت. 

کلا حالم خیلی بده. 

دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.

و این دلگیری در محل کارم تو تمام ابعاد زندگیم تاثیر گذاشته . 

نمیدونم چکار کنم تا دوباره تو محل کارم شاداب و پر انرژی باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار به من انرژی میده. اگه تو محل کارم با رغبت کار نکنم تو هیچ بعد زندگیم نمیتونم شاد باشم. 

از طرفی بی انصافیهایی که در حقم شد رو نمیتونم فراموش کنم و تو کار با نشاط باشم.

تو کارت رو با همون دقت انجام بده زمان همه چیز رو ثابت میکنه نگران نباش میدونم خیلی سخته چوت منم تو همچین شرایطی بودم ولی زمان همه چیز رو درست کرد و اونهایی که بدم رو گفته بودن بعدش خودشون خراب شدن پیش همه و از شرکت اخراج شدن و بقیه ازم عذر خواهی کردن ابان فقط کاراتو درست انجام بده و پشت سر هیچکس حرف نزن حتی به صمیمی ترین دوستت

همکارهای من دعوا میکنند به هم بی احترامی میکنن ولی ارتباطاتشون حفظ میشه. 

ولی من اگه بی احترامی ببینم از درون میشکنم و حالم بد میشه. 

دوست دارم با وجود همه کاستی ها در کار بازم بتونم شاداب باشم 

خودتو تغییر بده اصلا برات مهم نباشه کارتو با دقت انجام بده و برا بقیه زندگیت برنامه ریزی کن ؛ بیکاری برا آدمایی که نقشی تو زندگیت ندارن فقط چن ساعت کنارشونی خودتو ناراحت کنی؛ ارتباط کم به نفعته تو محیط کار

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)