2777
2789
عنوان

بیاید ببینید کار دوستم اشتباه بوده یا کار من

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 22 پست

والا من بابای دوستم مرد حتی نرفتم پیشش فقط زنگ زدم تسلیت گفتم هیچ وقتم نگفت چرا نیومدی دوستی ما از صمیمی هم گذشته بود خیلی با هم جور بودیم 

مادربزرگ دوست دیگه مم مرد حدود یک ماه بعد فوتش زنگ زدم تسلیت گفتم

چه انتظار هایی دارن دوستاتون

گر گردکسی بسیار گردی                                     گرچه عزیزی، خوار گردی  
ببین عزیزم دوستت از نظره روحی الان مشکل داره پس حرفاشو به دل نگیر به جای دلخوری کنارش باش بعدا ازت ...

دیروز ک اومد پیشم  اهنگ گزاشت رقصید

کلاس رقص میره بعد من بش گفتم اهنگ نزار یکی میشنوه😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز ک اومد پیشم  اهنگ گزاشت رقصید کلاس رقص میره بعد من بش گفتم اهنگ نزار یکی میشنوه😑😑

وای:)) چقدر پس ناراحته بچمون:))

والا من بابای دوستم مرد حتی نرفتم پیشش فقط زنگ زدم تسلیت گفتم هیچ وقتم نگفت چرا نیومدی دوستی ما از ص ...

ما ۱۶ ۱۷ ساله دوستیم از این کارا زیاد میکنه  ولی من هیچوقت ب روش نیاوردم خیلی بچه گونه رفتار میکنه 

هرجقد خوبی کنی ب چشمش  نمیاد بعد اون دوسص ک باش قهر بود اون اومد  اینقد  تعریفشو کرد ...

من نمیدونم دوستت چقدر تحت تأثیر مراسم بوده، چون یه وقتایی که غم عزیز از دست رفته برای آدم سنگین باشه، نمیشه ازش توقع داشت که متوجه حال خوب و بد ما بشه یا اینکه متوجه بشه با چه وضعیت و شرایطی ما رفتیم بهشون سر زدیم. نه شما مشکل داری، نه دوستت، فقط یه سوءتفاهمه. همین.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب