2777
2789
منکه میخوام همسرم و سوپرایز کنم به احتمال زیاد اهنگمم میخوام ارون افشار بزارم 

چ جوری ایده بده ب من فلک زده😞😞😞😞

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جوری ایده بده ب من فلک زده😞😞😞😞

میخوام باخانواده خودم بریم باغ بعد بدم یه عکس خوشگل دونفرمون و بندازن روکیک ،کیک و ببرم بدم به اشپزخونه اونجا بعد شام یهو اهنگ ارون افشارو بزارن شمع و فشفشه کیکم روشن کنن بیارن😍😍😍😍

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
میخوام باخانواده خودم بریم باغ بعد بدم یه عکس خوشگل دونفرمون و بندازن روکیک ،کیک و ببرم بدم به اشپزخ ...

منم عکس دوتایمون دادم رو تابلو فرش این کادوش😁😁😁 واسه سوپرایز میخام دونفری بگیرم خانوادم دعوت نمیکنم چون خیری  ندیدم ازشون   

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
منم عکس دوتایمون دادم رو تابلو فرش این کادوش😁😁😁 واسه سوپرایز میخام دونفری بگیرم خانوادم دعوت نمیک ...

منم بیشتر بخاطر دورهمیش فقط پدرمادرمو خواهرم و میگم کس دیگرو نمیگم چون خودم میخوام پول شام و حساب کنم سنگین میشه😁😁

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏