2777
2789
عنوان

مارک لب آستین بارونی😕😕

200 بازدید | 12 پست

سلام دوستان عزیز،حقیقتش من یه بارونی خریدم لب آستینش مارک داره،بنظرتون باید جدا کنم؟آخه دوخته شده هست؟از اونطرفم میگم اگه بشکافمش جاش بد نمیشه؟میشه راهنماییم کنید،ممنونمیشم

اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مارکا سفت دوخته نشدن کوک خوردن پشت کار رو ببین  کوک زدن تهش یه گره خورده گره رو باز کنی خودش جدا میشه

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
این مارکا سفت دوخته نشدن کوک خوردن پشت کار رو ببین  کوک زدن تهش یه گره خورده گره رو باز کنی خود ...

آهان،اتفاقا دیدم آخرشم گره داره،ممنون ازت دوست عزیز

اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!
مارک رو کلا باید جدا کرد با بشکاف ملایم برداریش جاش نمیمونه

منم موافقم. بشکاف اش عزیزم. اصلا زیبا نیست. من مارک های پشت یقه ام رو هم جدا می کنم چون تنم رو می خوره.اینم سرآستین زشته. من تمام کت شلوارهای شوهرم رو بدون مارک میدم بپوشه. اصلا دوست ندارم. چیه مثل وصله می مونه

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه