2777
2789
عنوان

دو روز بعد موعد بیبی چکم منفیه

156 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من پریودام منظمه الان دو روز از موعدم گذشته تست هم دادم منفیه هیچ علائمی هم ندارم حتی علائم پریودی امکان داره من باردار باشم؟کسی بوده که مثل من باشه بعدش تستش مثبت بشه ؟لطفا جواب بدید خیلی استرس دارم  

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است

امیدوارم مثبت باشه

من دو روز مونده ب موعدم امروزم دلم درد میکرد 

تیکر منم یه روز واقعی میشه میدونم😍من زندگی سختی داشتم از بچگی،وقتی نامزد کردم وارد یه مرحله جدید از سختی زندگیم شدم چون فکر میکردم از چاله در اومدم افتادم تو چاه!چون فکر میکردم تو انتخابم اشتباه کردم ،اما اشتباه فکر میکردم نامزدم عاشقانه پای تمام بد خلقی هام ایستاد حتی حاضر شد خودشو بکشه تا من از دستش راحت شم!!! چون میگفت نمیتونم زنده باشم و‌تو مال من نباشی⁦❤️⁩تو حرم امام حسین (ع) از آقا خواستم که اگه با این مرد خوشبختم و اونم با من خوشبخته مهرشو بندازه به دلم و انداخت!!!ازدواج کردیم و سختیای زندگیم تموم شد الان خوشبخته خوشبختم فقط بچه میتونه خوشبختیمو کامل تر کنه ،حالا که تا اینجا اومدی و امضامو خوندی برای مامان شدنم صلوات میفرستی؟خیلی حیفه شوهرم بابا نشه 😔لطفا برامون دعا کن مامان بابا بشیم⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره

برو آز بتا بده معلومه

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره

وای منم دیگه دارم از استرس میمیرم 

من سر موعدمه افتادم رو لکه بینی ولی خیلی کم الان از دیروز عصر تا الان نوارم تمیزه نمی دو نم چی به چیه الان البته بگم یه سترس زیادی داشتم از اونموقع لک بینیم شروع شد

عضو گروه 🌻رز زرد🌻 وزن فعلی 62 وزن هدف 55

آخه همه میگن قبل پریودی مثبت شدن من الان چهارده روز از تخمک گزاریم گذشته یعنی بتام حتی ۲۵ هم نیست ک نشون بده بیبی چک 😫فکر کنم این ماهم باید بیخیال شم

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است