2777
2789

دزد سرگردنه که میگن خاله و شوهرشن

رسیدم دانشگاه مامانم پیام داده حالم خیلی بد تب و لرز دارم خالت اینا دیشب گفتن واسه نهار میایم میگه بهش گفتم من مریضم برگشته گفته اشکال نداره خودم میام میپزم 

بعد بهش الان تماس گرفته دارم میام به پسرت بگو بیاد خرید کنه که من زرشک پلو درست کنم ....

خالم هربار میاد خونمون مامانم مریض باشه سالم باشه واسش مهم نیست

فک کن در هفته ۴بار میان رو سرمون خراب میشن 

دستور غذاهای آنچنانی میدن

بهونشون اینه شوهرم  اصلا باهام خوب نیست خیلی لارج منو مسخره میکنه با دوستای آنچنانی میگرده  به عنوان خواهر بزرگ واسم سنگ تمام بذار حالا شوهرش لاشی دزد دلال ماشین دوبار پول مردم و خورد فراری شد در عرض ۵سال یه بار ۴۰۰میلیون بار بعدی و نمیدونم چقدر بود 

" میگن مهمون واسه خونه ی آدم برکت میاره"

خوبه اینارو واسه خودشونم انجام بدن

پامیذاری تو خونشون دریغ از یه شام و نهار مجلسی 

خودش و شوهرش یکی آن 

😬😬😬

بعد میگن تو اولین فرصت بیایین ...تلپ میشن خونه ی ماها خوش گذرونی و مجلس گرفتنشون با دیگران 

همیشه ی خونه ی مردم پلاس آویزونن  عیب و ایرادم میگیرن 

کارشونم نیست طرف مریض یا نه 

دلم سوخته پیش مامانم نیستم 😖😖😖

I'd walk straight through the bullet😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت زبون داره ، هر روزی گفت دارم میام بگه نوبت دکتر دارم یا منزل فلان دوستم هستم

وقتی هم میاد غذای ساده بپزید،،، خودتون هیچ کاری برای بهتر شدن شرایط نمی کنید....هر غذایی بخواد میپزید، همیشه هم میگید باشه بیا....میخواید طرف نیاد با این شرایط؟

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

متنفرم از اینجور آدما .فک کن سالی ی بار میری خونشون ولی هفته سه چهاربار تلپ میشن رو سرت😬😬😬😠😠منم ی نمونشو دارم 👋😒

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید