2777
2789
عنوان

ماماناااا کمک...درمورد شیرخشک

81 بازدید | 12 پست

سلام مامان خانومیای من کمکی ب بچم شیرخشک ببلاک۱ دادم اخه سیرنمیشد با شیرخودم الان ۵۰روزشه ۲۰روزه که شیرخشک میدمش نه بالا اورد مدفوعشم روزی یبار دفع میکنه الان صورتش زبرشده چیکارکنم؟دلیلش چیه؟میشه واسه همین شیرخشک باشه؟

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون زبری صورتش برای چیه؟نگران شدم اخه من دکتر نبردمش شیرخشک دادمش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

زبر شده یا خشک شده ؟

نه زبرشده انگار جوش خیلی ریز زده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیر خشک دادن دکتر رفتن نمیخواد اگر هم میخواست به شیر حساسیت بده همون اول میداد از اون نیست 

اگه خشک شده از اینا که انگار صورت پینه بسته از هواس . کرم بچه فیروز بزن بهش درست میشه 

منظورتو از زبری ولی نمیفهمم

فرشته های کوچولوی من ...
دونه گرمایی طور ؟

اره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با کاسنی بشورش میره اونم 

ممنونم از راهنماییت عزیز❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم پوست پسر من هم نوزادیش خشک بود کرم مرطوب کننده هیدرودرم دکتر براش نوشت زدم خوب شد

مرسی از راهنماییت دوست عزیز❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40