2777
2789
عنوان

😥عکس رنگی درد داره؟؟؟

431 بازدید | 28 پست

برا هفته دیگه دوشنبه وقت گرفتم دکتر گفت باید یکی همرات باشه قرص مسکن هم داده یکم استرس گرفتم کسی رفته تا به حال؟درد داره؟

خدااا...همه زندگیم واسه خودت اما...با لبخند رو لب👩مادرم💓شوخی نکن!

واسه من فقط مرحله ی آخرش یکم درد داشت  و اذیت شدم اونم در حد چند ثانیه

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من دادم ولی میترسیدم با بیهوشی دادم میگن بستگی داره بعضیا درد دارن بعضیا نه ولی دردشم میگن قابل تحمله من از دردش نمیترسیدم چون واژینیسموس بودم میترسیدم

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

واسه من کم درد داشت،قابل تحمل.2تاهیوسین خوردم قبلش.حتما مسکن استفاده کن انشاالله درد نخواهی داشت

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
واسه من فقط مرحله ی آخرش یکم درد داشت  و اذیت شدم اونم در حد چند ثانیه

😲مگه چند مرحلس؟

دوستم رفته بود میگفت فقط در حد ی معاینه بوده

من شنیدم اگه چسبندگی داشته باشی درد داره

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

من نرفتم ولی خواهرم و یکی از اقوام رفتن بله متاسفاته درد داره

مثلا چقد؟قابل تحمله مث درد پریودی یا بدتر؟

سه مرحله  اول یع  عکس از رو شکم میگیرن دومی اون دستگاه معاینه و میزارن بعدشم اون امپول و داخل رحم تزریق میکنن ک اگه لوله هات مسدوده باز شن 

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
دوستم رفته بود میگفت فقط در حد ی معاینه بوده من شنیدم اگه چسبندگی داشته باشی درد داره

منم اینطوری شنیدم

به دردش فک نکن ب این فک کن یه روش تشخیصی و درمانی هست تو قراره مامان بشی قراره زایمان کنی پس قوی باش و ب این چیزا فکر نکن درد داره ولی 5 دقیقه س میتونی تحمل کنی صبور باش

ما آبادانیا