2777
2789
عنوان

از شوهرم بد میاد دلم میخاد جدا بشم

345 بازدید | 36 پست

سه ساله ازدواج کردما یه بچه نه ماهه دارم خانواده شوهرم خیییلی اذیتم میکنن مدام باهاشون درگیرم 

دوتا جاری دیگه داشتم اونا سه ماه دوام اوردن و جدا شدن 

شوهرمم خیلی خونوادشو میخاد 

اشک من اصلا براش مهم نیس ولی اشک اونا خیلی مهمه 

برا من هیچ وقت کاری نکرد حتی وقتی زایمان کردم 

ولی تو هممممه ی مراحل زندگیم خونوادش باهام دعوا میکردن و اونم با اونا بود 

بچم ده روز بود بدنیا اومده بود باهام دعوا کردن و اینقدر اذیتم کردن ک هنوز مریضم 

واقعا خسته شدم 

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا بچه میارید تو این شرایط چ گناهی کرده آخه خیلی برام سواله

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم
شاید ناخواسته شده

درسته ولی من وقتی دیدم شوهرم اذیتم میکنه نزدیک 2سال قرص خوردم حاضر شدم هر مریضی بگیرم ولی ی بچه بی گناه نیاد وسط

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم
من گاهی از الان شما بدترم گذشته یادم میاد اتفاقا رو کنار هم میچینم بعد گریه میکنم اعصابم خرد میشه بد ...

دقیقا 

ولی خانواده شوهر من هنووووزم دست بردار نیستن ومن واقعا خسته شدم 

بخصوص اینکه شوهرم ام اس داره و از اینده هم میترسم

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید
جدا شدی؟

دارم میشم