2777
2789
عنوان

از شوهرم بد میاد دلم میخاد جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 36 پست
درسته ولی من وقتی دیدم شوهرم اذیتم میکنه نزدیک 2سال قرص خوردم حاضر شدم هر مریضی بگیرم ولی ی بچه بی گ ...

یه وقتایی ادم ب هررر دری میزنه ک زندگیش عوض بشه 

ولی وقتی میبینه فایده نداره خسته میشه

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وقتایی ادم ب هررر دری میزنه ک زندگیش عوض بشه  ولی وقتی میبینه فایده نداره خسته میشه

پس صبر کن بخاطر بچه بذار بزرگ بشه با خونواده همسرم رابطه رو کم کنه اگه امکان داره

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم
دقیقا  ولی خانواده شوهر من هنووووزم دست بردار نیستن ومن واقعا خسته شدم  بخصوص اینکه شوهر ...

ام اس که الان خیلی راحت کنترل میشه اتفاقا باید ارامش داشته باشین و از استرس دور باشین بخاطر شوهرتون....من یه بار به خواهرشوهرم گفتم برو تو تیم مادرشوهرت بذار تو رو از خودش بدونه البته مادرشوهر اون وحشی بود علاج نداشت و این کارو کرد سرویس نمیداد ها فقط زبونی چند ساللللهه خیلی خوب شدن میگفت بهترین کاره

خوشبحالت کاش منم میتونستم 

عزیزم دارم جون میکنم بخدا آسون نیست تو عمل 

بی پشت وپناهم خیلی سخته

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم
امیدوارم بتونی روی خوش زندگیو ببینی😔

مرسی عزیزم ولی دیگه فکر نکنم

وقتی تازه عروس بودم بهم تهمت زدنا قشنگترین روزای عمرما خراب کردن وقتی تازه زایمان کرده بودم همش دعوا بود و بهترین خاطراتما خراب کردن الان ک فکرشو میکنم اصلا نوزادی بچما یادم نیست از بس اذیتم کردن شیرم خشک شد

از نگاه دیگران نمیترسی ؟

ن فقط از خدا میترسم

عزیزم دارم جون میکنم بخدا آسون نیست تو عمل  بی پشت وپناهم خیلی سخته

من اگه پشتوانه مالی داشتم و خیالم راحت بود از اینده بچم الان جدا شده بودم 

من اگه پشتوانه مالی داشتم و خیالم راحت بود از اینده بچم الان جدا شده بودم 

منم دستم خالیه هیچکس ندارم حمایتم کنه 

ولی همه اینا میگذره خدا انشالله ب هردومون کمک کنه

حداقل دلتو خوش کن ب بچت

ام اس که الان خیلی راحت کنترل میشه اتفاقا باید ارامش داشته باشین و از استرس دور باشین بخاطر شوهرتون. ...

خانواده شوهرم من کلا نادرن 

خودشونا عااالی میدونن