2777
2789
عنوان

پری نیومده😍😍😍 بیبی بزنم یا زوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 120 پست
خداخودش هرچی که بخواد همون میشه گلم. دست منو شمت نیست خاله منم نمیخواست  باجلوگیریییی باردار شد ...

من خودم مشکلی ندارم شوهرم نمیخاد الان سه ساله طبیعی جلوگیری کردیم مشکلی نبوده ‌این ماه یه بار تو خیابون سرم گیج رفت شوهرم اومد دنبالم انقدری ترشح دارم که فکر میکنم دارم پریود میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی جک زدی عزیزم؟؟

شوهر نذاشت بزنم میگه زوده ۵روز دیگه واست میخرم بزن.

صبح بلند شده میگه خانوم امروز دوروزه عقب انداختی😂😂😂😂😂 

خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
شوهر نذاشت بزنم میگه زوده ۵روز دیگه واست میخرم بزن. صبح بلند شده میگه خانوم امروز دوروزه عقب انداخت ...

عزیزم ایشالا بارداری گلم..راست میگه زوده ..فقط اینو بهت بگم ابدا استرس نگیر خودتو رها کن و فکرتو آزاد کن..استرس دشمن بارداریه

.(عاشق بچه 92)
عزیزم ایشالا بارداری گلم..راست میگه زوده ..فقط اینو بهت بگم ابدا استرس نگیر خودتو رها کن و فکرتو آزا ...

اگه شوهر بذاره. همش میگه کار نکن حواستو جمع کن 😣😣😣 میگه بخواب تکون نخور اخه این جوری میشه اروم بود

خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
اگه شوهر بذاره. همش میگه کار نکن حواستو جمع کن 😣😣😣 میگه بخواب تکون نخور اخه این جوری میشه اروم بو ...

سلام مامانی خوب 3 روز پیگیرتم تورو خدا خبرشو بهم بدی ممکنه تاپیکو گم کنم ریپکم کن خوشحال شدم 

سلام مامانی خوب 3 روز پیگیرتم تورو خدا خبرشو بهم بدی ممکنه تاپیکو گم کنم ریپکم کن خوشحال شدم 

😊😊😊❤ عزیزززم خبرت میکنم حتماااا ❤

سلام گلم چیشد نرفتی آزمایشگاه ☺

سلام عزیزم نه هنوز نرفتم امروز تولدمه😍😍😊. به شوهرم گفتم کادو واسم بیبی چک بخر 😂😂😂 همش یادمون میره

سلام عزیزم نه هنوز نرفتم امروز تولدمه😍😍😊. به شوهرم گفتم کادو واسم بیبی چک بخر 😂😂😂 همش یادمون م ...

تولدت مبارک خانومی بخر بزن دیگه هستی انشالله بزار خیالت راحت بشه😍😍😍😍

تولدت مبارک خانومی بخر بزن دیگه هستی انشالله بزار خیالت راحت بشه😍😍😍😍

Mersiii

سلام، استارتر جان تولدت مبارک    

Mersiiii azizammm😍😍😍❤