2777
2789
عنوان

پری نیومده😍😍😍 بیبی بزنم یا زوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندماهه اقدامید منم پسفردا موعدم الان زیر دلم درد میکنه میگیره ول میکنه لعنتی این ماه هم نشد  خواهرم وقتی باردار بود هیج درد پری نداشت واسه همین دیکه مطمئنم داره میاد همه چیم مثل آبجیم 

تو چطور تونستی صبر کنی بنظرت بایه بار اقدام در روز دوازده پری امکان بارداری هست

بستگی به بدنت داره

واسه بعضیا دیدم حتی با خوردن قرص اورژانسی هم نتونستن جلوشو بگیرن. یعنی اینقدر بدنشون آمادگی جذب داشته...

چندماهه اقدامید منم پسفردا موعدم الان زیر دلم درد میکنه میگیره ول میکنه لعنتی این ماه هم نشد   ...

امیدت به خدا باشه عزیزم

ان شاالله یه تاپیک میزنیم واسه مامانای تیر ۹۹ و همگی میریم اونجا...

تو چطور تونستی صبر کنی بنظرت بایه بار اقدام در روز دوازده پری امکان بارداری هست

اگه تخمکگذاریت  اون روزا باشه احتمال زیاد هستی حتی با یبار رابطه. من دوبار قبلش داشتم روز یازدهمم از کیت استفاده کردم پررنگ شد ی بارم چن روز بعدش.. حالا نمیدونم بخاطر اون روز تخمک گذاری هست ک پری نیومده یا... 

هر بار این درو محکم ببند برو
امیدت به خدا باشه عزیزم ان شاالله یه تاپیک میزنیم واسه مامانای تیر ۹۹ و همگی میریم اونجا...

خنده ام میگیره توی دوران عقد 😂 ی قطره میریخت رو رونم اونقدر میشستم و تا وقت پریود سلام صلوات می فرستادم ک حامله نشم😂😂😂 نمیدونستم ب این سختیه

وای منم تو اقدامم الان ده روزه پری نیومده جرعت ندارم بی بی بزنم 😫😱 من پری هام خیلی نامنظمه 

منم نامنظمه.. ایشاله ک بارداری.. اگه باردار باشیم چ چیزایی نباید بخوریم؟من دیروز پرواز داشتم اومدم مسافرت😐🙄 

هر بار این درو محکم ببند برو

سلام خانوما من ۶روز عقب انداختم دیشب بی بی زدم منفی شد گذاشتمش کنار صب بیدار شدم نگاش کردم دیدم یه هاله ی خیلی کمرنگ افتاده.دوباره صب زدم بازم حدودا بعد ۲.۳ساعت یه هاله افتاد گ.دیگه نمیدونم خدا میخواد من مامان شم یا نه.ولی نمیخوام دیگه بی بی بزنم فعلا صبر میکنم شاید پری شدمم.برامـدعا کنید

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭
منم نامنظمه.. ایشاله ک بارداری.. اگه باردار باشیم چ چیزایی نباید بخوریم؟من دیروز پرواز داشتم اومدم م ...

ان شاءلله دوتامون مامان شدیم☺😀 نمیدونم والا من هنوز دودلم که هستم یانه؟😩 شما علایم چیزی دادی؟

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍