2777
2789
عنوان

از زندگی مشترکتون راضی هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 55 پست

۸ ساله که ازدواج کردم درسته خیلی منو دوست داره ولی خیلی اذیت شدم تو زندگی باهاش نمیدونم که پشیمونم یانه فقط میدونم باید به زندگیم ادامه بدم 

عاشق ۲ تا دخترام هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم ولی نمیشه پول نداشت و  خوشحال بود  حداقل بتونی بعد از 10 ماه  برای خودتون می ...

مگه میوه چقدره کیلویی ۳یا۶ یعنی نمیشه عزیزم؟

حس قشنگیه زن بودن واسه مردی که دنیاته  
مثلا په چیزایی بگه بفهمی دوست داره

آره  مثلا  قربون  صدقه بره👌

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
خودم درامد ندارم. خیلی دنبال کارم دعا کنید پیدا بشه برام 

عزیزم ببین تو چی مهارت داری، یا به چی علاقه داری ، یا محیط زندگی تو ببین ممکنه اونجا به معلم خصوصی خوب پول بدن ، یا بافنده خوب نباشه، یا مثلا خیاط متخصص نباشه، ( از همین نت اومدن استفاده درست کن یه ایده یه تلنگر ، هرچیزی که به دردت بخوره رو از همینجا شروع کن)، با هرچی که شده ازین حالت رکود و ناامیدی خودت رو بیرون بیار، یقین داشته باش اگه حرکت کنی خداوند بی جواب نمی ذاره،  از صمیم قلبم برات بهترینها رو آرزو میکنم.