2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم طلاقم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت جدی بگیر خودتو عزیزم، حتی اگه کسیم دنبالش نکرد تهش بعدا میتونی ببریشون پیش روانشناست باهاشون ح ...

نمیدونم حتی اینقدر بی حوصلم که نگو خیلی عصابم داغونه بعضی وقتا میگم اخه منو چه به ازدواج کردن اخه چرا اینکارو کردم خیلی بده اینجوری

شوهرت ب مادرش چیزی نمیگه؟

اصلا خبر نداره و بفهمه هم زیر بار نمیره.از اول جوری رفتار نکرد که بتونم درباره خانوادش حرفی بزنم.اون مادرشو یک فرشته میبینه ولی من و جاریام میدونیم چه ابلیسیه!

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
عزیزم ماتوشهرمونم یه باربچه های فامیل ی کاغذی توقبرستون پیداکردن اوردن نشون همه دادن اسم زن وشهرنوشت ...

اره من خیلی دشمن دارم فک کن پشت سرم گفتن دختررو ول میکنه جلو روم گفتن ایشالا زندگیت بهم میخوره برا همون فک میکنم شاید پای دعا وسط باشع

تو این کارا را انجام بده اونم سر ذوق میاد.درضمن باید شرایطش را درک کنی.خوب بنده خدا خسته است. درضمن ...

اره شوهرم خیلی قربون صدقم میره خیلی به حرفمه خیلی زیر بار فشاره خیلیم خوشگله اما من انگار قاطی کردم اصلا انگار یه جوریم دلم میگه بهش زنگ بزن دستام به این کار نمیره

اصلا خبر نداره و بفهمه هم زیر بار نمیره.از اول جوری رفتار نکرد که بتونم درباره خانوادش حرفی بزنم.اون ...

آهااان پس با جاریاتم اینجوریه

پ کلا اخلاقش این مدلیه

به چپتم نباشه

بخاطر آدم بی ارزش زندگی رو واسه خودت زهر نکن

یه مستاجر داشتیم،،، هر روز دعوا،،،،، خلاصه سز شش ماه خونه رو تحویل دادن کارشون به قهر و بردن جهیزیه ...

خدا لعنتشون کنه اره دعا اگه از یه جای خوب گرفته بشه خیلی رو ادم از نظر روحی تاثیر میزاره

اره شوهرم خیلی قربون صدقم میره خیلی به حرفمه خیلی زیر بار فشاره خیلیم خوشگله اما من انگار قاطی کردم ...

کلا تابلوئه کارایی ک میکنی دست خودت نیس احتمال قوی طلسم داری خودتم ک میگی دشمن زیاد داری

خیلی حس بدیه

تا زندگی و شوهرتو از دست ندادی بفکر چاره باش

کلا تابلوئه کارایی ک میکنی دست خودت نیس احتمال قوی طلسم داری خودتم ک میگی دشمن زیاد داری خیلی حس بد ...

اره اول میرم پیش دعا نویس بعدم مشاور خیلی داغونم یعنی اگه الان شوهرم بگه پاشو بریم دادگاه پامیشم میرم با کلی اشوب تو دلم پا میشم میرم 

اره شوهرم خیلی قربون صدقم میره خیلی به حرفمه خیلی زیر بار فشاره خیلیم خوشگله اما من انگار قاطی کردم ...

خوب خداراشکر.خودتم که اینا را میدونی.آیت الکرسی بخون و زندگیت را به خدا بسپار قدر همسرتم بدون.

اصلا همین الان فوری برو بش پیام بده بگو دلت براش تنگ شده و..ی کم قربون صدقش برو .خودت نتیجش را میبینی.

یادت نره.همین الان.

موفق باشی  

اره تو طول روز یهو دلشوره و استرسم میگیرم من خیلی دشمن دارم حتی جلو روم گفتن خداکنه زندگیت خراب شه

برو روانپزشک ، دعا چیه اخه 

عادت کردین هر مشکلی دارین یا میگین چشم خوردم یا فکر میکنید واستون دعا گرفتن😫😫

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
برو روانپزشک ، دعا چیه اخه  عادت کردین هر مشکلی دارین یا میگین چشم خوردم یا فکر میکنید واستون ...

اخه یکی از اقوام نزدیکمون همیشه پیش دعا نویسه تازه همون بهم گفت مطمعنم زندگیت خراب میشه چون دشمنه باهامون