من شوهرمو خیلی دوس دارم اما حوصله ی زندگی باهاشو ندارم شور و شادی تو زندگیم نیست بهش گفتم طلاقم بده گفت باشه تا الانم نیومده فک کنم نیاد چون ماعقدیم ولی هرشب پیش همیم دیگه ساعتای 9 و 10 میومد امشب خبری نیس ازش نمیدونم چم شده اینجوری نبودم میگم شاید کسی دعاییم کرده اخه دشمن زیاااد دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا خبر نداره و بفهمه هم زیر بار نمیره.از اول جوری رفتار نکرد که بتونم درباره خانوادش حرفی بزنم.اون مادرشو یک فرشته میبینه ولی من و جاریام میدونیم چه ابلیسیه!
تو این کارا را انجام بده اونم سر ذوق میاد.درضمن باید شرایطش را درک کنی.خوب بنده خدا خسته است. درضمن ...
اره شوهرم خیلی قربون صدقم میره خیلی به حرفمه خیلی زیر بار فشاره خیلیم خوشگله اما من انگار قاطی کردم اصلا انگار یه جوریم دلم میگه بهش زنگ بزن دستام به این کار نمیره