من شوهرمو خیلی دوس دارم اما حوصله ی زندگی باهاشو ندارم شور و شادی تو زندگیم نیست بهش گفتم طلاقم بده گفت باشه تا الانم نیومده فک کنم نیاد چون ماعقدیم ولی هرشب پیش همیم دیگه ساعتای 9 و 10 میومد امشب خبری نیس ازش نمیدونم چم شده اینجوری نبودم میگم شاید کسی دعاییم کرده اخه دشمن زیاااد دارم
اره تو طول روز یهو دلشوره و استرسم میگیرم من خیلی دشمن دارم حتی جلو روم گفتن خداکنه زندگیت خراب شه
پس همونه.منم همین طوریم با اینکه ۵ ساله ازدواج کردیم و ی دونه بچه دارم هنوز مادر شوهرم دست برنداشته ازمون.خدا کنه به سر خودشون بیاد که نخوان زندگی دیگرانو خراب کنن
اره تو طول روز یهو دلشوره و استرسم میگیرم من خیلی دشمن دارم حتی جلو روم گفتن خداکنه زندگیت خراب شه
یه مستاجر داشتیم،،، هر روز دعوا،،،،، خلاصه سز شش ماه خونه رو تحویل دادن کارشون به قهر و بردن جهیزیه کشید،،،،، عروس و داماد بودن،، خلاصه رفتیم بالا رو تمیز کنم وقتی رفتن ما اهوازی م پنجره ها اینحا بدون کاربردن همیشه بستن چون کولر میزنیم بعدم خاک،،، خلاصه پنجره اتاق خواب که باز کردم که خاک بره بیرون یدفعه کلی کاغذ افتاد پایین با خطوط عربی دوتا اسم زن
من صبح تاشب تو خونم اونم اخرشب میاد خسته و کوفته بعدم خاموش و خواب دیگه دل و دماغ اینجور کارارو ندار ...
تو این کارا را انجام بده اونم سر ذوق میاد.درضمن باید شرایطش را درک کنی.خوب بنده خدا خسته است.
درضمن عزیزم خواهرانه بت میگم .تو دوره ای هستیم که مرد سالم و نجیب خیلی کمه.مواظب زندگیت باش.با حرفای دلسرد کننده مثل طلاقم بده و...از دستش نده.بعد پشیمون میشی
عزیزم ماتوشهرمونم یه باربچه های فامیل ی کاغذی توقبرستون پیداکردن اوردن نشون همه دادن اسم زن وشهرنوشته بودواینچیزا که اختلاف بینشون بیفته بهم نرسن بخداراست میگم واقعابعضیابدجنسن ازاینکارامیکنن ولی توکلت به خدا باشه زیاددعابخون آیة الکرسی چهارتا قل و وإن یکادخیلی خوبه