2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم طلاقم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 59 پست
اره تو طول روز یهو دلشوره و استرسم میگیرم من خیلی دشمن دارم حتی جلو روم گفتن خداکنه زندگیت خراب شه

پس همونه.منم همین طوریم با اینکه ۵ ساله ازدواج کردیم و ی دونه بچه دارم هنوز مادر شوهرم دست برنداشته ازمون.خدا کنه به سر خودشون بیاد که نخوان زندگی دیگرانو خراب کنن

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
والا شوهر منم همینطور بود (بعد ازدواج البته و یه کمم قبل ازدواج) و بعدا فهمیدیم از نشونه‌ها و تاثیرا ...

من تو مجردی زندگی شادی داشتم یهو محدود و خونه نشین شدم خودم حس میکنم افسردم اما کسی جدی نمیگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حس میکنم افسردگی دارم ولی کسی جدی نمیگیره

مشکلتو حل کن..افسردگی درمان داره خودتو از بین نبر

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
اره تو طول روز یهو دلشوره و استرسم میگیرم من خیلی دشمن دارم حتی جلو روم گفتن خداکنه زندگیت خراب شه

یه مستاجر داشتیم،،، هر روز دعوا،،،،، خلاصه سز شش ماه خونه رو تحویل دادن کارشون به قهر و بردن جهیزیه کشید،،،،، عروس و داماد بودن،، خلاصه رفتیم بالا رو تمیز کنم وقتی رفتن ما اهوازی م پنجره ها اینحا بدون کاربردن همیشه بستن چون کولر میزنیم بعدم خاک،،، خلاصه پنجره اتاق خواب که باز کردم که خاک بره بیرون یدفعه کلی کاغذ افتاد پایین با خطوط عربی دوتا اسم زن 

من صبح تاشب تو خونم اونم اخرشب میاد خسته و کوفته بعدم خاموش و خواب دیگه دل و دماغ اینجور کارارو ندار ...

تو این کارا را انجام بده اونم سر ذوق میاد.درضمن باید شرایطش را درک کنی.خوب بنده خدا خسته است.

درضمن عزیزم خواهرانه بت میگم .تو دوره ای هستیم که مرد سالم و نجیب خیلی کمه.مواظب زندگیت باش.با حرفای دلسرد کننده مثل طلاقم بده و...از دستش نده.بعد پشیمون میشی

عزیزم ماتوشهرمونم یه باربچه های فامیل ی کاغذی توقبرستون پیداکردن اوردن نشون همه دادن اسم زن وشهرنوشته بودواینچیزا که اختلاف بینشون بیفته بهم نرسن بخداراست میگم واقعابعضیابدجنسن ازاینکارامیکنن ولی توکلت به خدا باشه زیاددعابخون آیة الکرسی چهارتا قل  و وإن یکادخیلی خوبه

من تو مجردی زندگی شادی داشتم یهو محدود و خونه نشین شدم خودم حس میکنم افسردم اما کسی جدی نمیگیره

خودت جدی بگیر خودتو عزیزم، حتی اگه کسیم دنبالش نکرد

تهش بعدا میتونی ببریشون پیش روانشناست باهاشون حرف بزنه

مهمی، خودت و زندگیتو داغون نکن با تحمل بیش از حد وقتی میتونی کمک بگیری و حالتو خوب کنی

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
انشاا... ک چی بشه ؟؟؟ خدا جواب تک تک کاراشونو بده

نمیدونم.از اولم منو نمیخواسته ولی نمیدونم چرا انقدر با اصرار اومدن خاستگاری!لابد زندگی من بازیچشون بوده

خیلی کلافه ام از دستش راه به هیچ جایی ندارم‌.نه میتونم برم و طلاق بگیرم نه دل موندن دارم با اینکه شوهرم خودش عالیه و هیچ مشکلی نداره

رفت آمدتو باهاشون کم کن اصل کاری شوهرته ک شکر خدا میگی خوبه

فقط هفته ای ی بار اونم مجبوری میرم ولی چون مامانم اینا همسایشونه حسادت میکنه حتی اونارم اذیت میکنه.نمیدونم خدا کجا نشسته که فقط نگاه میکنه