2777
2789
عنوان

بنظرتون خیلی دارم سخت میگیرم؟؟؟

601 بازدید | 51 پست

ما چن وقت دیگه عقدمونه و نامزدم بخاطر کارش ی شهر دیگس و تقریبا ۱۰ روز قبل عقدمون میاد حالا کلی خرید داریم ک مونده نامزدم میگه من هرچقد خواستی پول میریزم ب حسابت تو با مامانت برو هرچی خواستی بخر اما من دوست ندارم اخه دلم میخاد اونم نظر بده تو خریدا  و مثلن لباس عقدمو اون انتخاب کنه از ی طرفم میترسم عادت کنه ب این کار و بعدا هیچوقت باهام نیاد بازار حالا مامانم میگه داری سخت میگیری اما واقعا خودم حس میکنم حق با منه

نظر شما چیه؟؟؟

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که اینجوره هی عکس بگیر بفرست بگو نظر بده

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

حق داری اما اینکه پول فرستاده ینی فکرته و داره پول درمیاره که برات جشن بگیره پس سخت نگیر برو انتخاب کن بخر و چیزایی بگیر قیمت مناسب و دلربا که واقعا شوهرت لذت ببره از اطمینانش بهت

برو خودت بخر دیگه با خانواده، نمیتونه بیاد تو معذوریت نذارش، فقط بگو تو هم بودی بهتربود، چون نظرت برام خ مهمه

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 

بهش بگو عشقم درکت میکنم اینبار نمیتونی میرم برات عکسشو میفرستم اما از دفعه های بعد دوس دارم با خودت برم

همیشه حرفاتو بزن به شوهرت بگو چی تو دلته

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.