2777
2789

سلام ب همگی

من از مهندسان عزیز یه راهنمایی میخاستم

لیسانس نرم افزار هستم منتها سالهاست  کدنویسی نکردم

سی و سی شارپ رو تا حدودی قبلنا کار کرده بودم

استارت دوباره مو با جاوا میخام بزنم

چه برنامه هایی رو نیاز دارم ک حتما نصب داشته باشم

چه سایت یا کتاب مفیدی میتونید بهم معرفی کنید

در کل از کجا و چحوری شروع کنم

نظر شما چیه

کلاس برم حتما یا خودم بشینم کار کنم

تو چه حیطه ای کار کنم ؟ pc or mob

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم

با توجه به اینکه میگید سالهاست کار نکردید احتمالا خیلی چیزها یادتون رفته. 

پیشنهاد من اینه اول یه اموزش انلاین ساده تهیه کنید

باهاش پیش برید. مثل سایت فرادرس 

برای خودتون مرتب پروژه های جدید تعریف کنید و سعی کنید اموخوه هاتونو تمرین کنید. بخشهایی رو هم که بلد نیستید باید سرچ کنید و سمپل های مختلف ببینید 

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
سلام عزیزم با توجه به اینکه میگید سالهاست کار نکردید احتمالا خیلی چیزها یادتون رفته.  پیشنهاد ...

سلام سحر جان

اتفاقا یه سر ب فرادرس هم زدم .. ممنونم

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
سلام سحر جان اتفاقا یه سر ب فرادرس هم زدم .. ممنونم

موفق باشی عزیزم

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه