2777
2789

من سالهاست ترک تحصیل کردم تااول دبیرستان خوندن الان خانه دارم دوتا بچه دارم نمیتونم برم بیرون وکلاس برم آیا راهی هست ک برای ما درس خوندن آسون کنه من بتونم دوباره ادانه بدم چون احساس سرخوردگی دارم حس بدی دارم روحیم داغون خیلی دلم میخواد دوباره ادامه بدم

ازدانابودنمه که خودمو زدم به نادونی ..لطفا روسادگیمون حساب خریت باز نکنید..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بدی دبیرستان بزرگسالان ولی فکر کنم سر کلاس و حتما باید بری

آخه بادوتا بچه چطور میتونم 

غیر حضوری غیرانتفاعی ها قبول میکنن ولی دولتی نمیدونم

نمیتونم هزینش بالاست شرایطشو ندارم

خوب اگه میتونی بذارشون ی صبح تا ظهر پیش مامانی،خواهری

قبلا ۶سال پیش اینکارو کردم ونتیه خوبی نداد خیلی زحمت کشیدم و رفتم و اومدم اما دوتا خانواده نه تنها حمایت نکردم بلکه مثل همیشه تاثیر گزاشتن رو شوهرم

خوب اگه امکانش و داری بذاری ی نصف روز تو مهد کودک

کاش یه سازمان خیریه بود این شرایط واسه خانمهای خانه دار فراهم میکرد..مشکلم هزینشه 

کاش یه سازمان خیریه بود این شرایط واسه خانمهای خانه دار فراهم میکرد..مشکلم هزینشه 

آخی عزیزم 

حالا ی روز برو مدرسه بزرگسالان به مدیر مدرسه بگو من بچه دارم نمیتونم بیام سر کلاس میتونم کتابا رو توی خونه بخونم بیام فقط امتحان بدم

آخی عزیزم  حالا ی روز برو مدرسه بزرگسالان به مدیر مدرسه بگو من بچه دارم نمیتونم بیام سر کلاس م ...

توکل بخدا