2777
2789
خیلی خوبه همین فرمون برو جلو. چند کیلو میخوای کم کنی؟

من 70کیلوام  قدم 160 هدف  زده 56اما من قبلا63بودم خیلی متناسب  بودم  الان شکم ندارم اما سینه ام و قسمت پشت کمرم  و رونم  نسبت به سن ام خیلی  زیاده 

بخدا اصلا ازش انتظار نداشتم

Kole tabestun kharboze  hendune  nakhordam  hala  anaram  nabayad  bokhoram😢😢😢

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چطور انقد کم میتونی بخوری

من اصلا اشتها ندارم همونم ميخورم كه نميرم ولي خوب فايده نداره اب نميشم كه همه ميگن الان بايد ٦٠باشي با اين فعاليتو نخوردني كه داري اما بنده ٨٠هستم در خدمت شما 🤷🏼‍♀️

من اصلا اشتها ندارم همونم ميخورم كه نميرم ولي خوب فايده نداره اب نميشم كه همه ميگن الان بايد ٦٠باشي ...

عزیزم وقتی شما کم میخوری بدن میره تو فاز قحطی و گرمی از چربیهای شما رو کم نمی کنه اگرم کم شه فقط عضله س که میسوزونه

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه
من اصلا اشتها ندارم همونم ميخورم كه نميرم ولي خوب فايده نداره اب نميشم كه همه ميگن الان بايد ٦٠باشي ...

Stope vazni  Dari  khob  

Boro  goruhe  laghari  bamdade  khomar  azash  bepors  vase  stop  vaznit  chikar  koni

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم