ماشالا مدیر عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 6947 عنوان حوصلم سررفت یه گروه بزنین دورهم باشیم | مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 19 پست خیلی حوصلم سررفته از تنهایی یکی یه گروه بزنه یااگه داره منم ببره خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍 1398/08/12 | 19:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یـکتاا٧٠ عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 4157 قبلا هم گفتم شکست عشقی..نامردی..غریبی ..چی بگم خواهر😔😭 قربونت برم من نمیدونستم ببخش ک ناراحتت کردم امیدت ب خدا اون صلاحتو میخواد شک نکن بعضی ادما لیاقت ندارن 🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
منتظره_معجزه عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 9316 قربونت برم من نمیدونستم ببخش ک ناراحتت کردم امیدت ب خدا اون صلاحتو میخواد شک نکن بعضی ادما لیاقت ندا ... نه ناراحت نشدم ابجی گلم..کاش این دل نفهم من هم میفهمید معنی لیاقت رو.معنی فراموش کردن رو.سالها میگذره ولی نمیتونم فراموش کنم.برام دعا کنید ..
یـکتاا٧٠ عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 4157 نه ناراحت نشدم ابجی گلم.. کاش این دل نفهم من هم میفهمید معنی لیاقت رو. معنی فراموش کردن رو. ساله ... فدات بشم از خدا میخوام بهت ارامش بده لاحول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رو زیاد بخون عزیزم 🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
منتظره_معجزه عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 9316 فدات بشم از خدا میخوام بهت ارامش بده لاحول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رو زیاد بخون عزیزم ممنون.چشم.
یـکتاا٧٠ عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 4157 ممنون.چشم. خواهش گلم چشمت بی بلا 🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁