2777
2789
عنوان

کیک پزوندم برا تولد شوهرم ،کدبانو ها بیان نظر بدن😁

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 46 پست

عالیه .فقط دورشو باپودر کاکائو میزدی عالی میشد.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونستم میشه فریز کرد! از فریز در اوردی ابکی نشد؟

نه گلم نباید بزاری کامل اب بشه 

میزاری ده دقیقه تو دمای اتاق ،بعد مقداری که لازم داری ازش جدا میکنی فرم میدی ،باقیش باز میزاری فریز ، تو ظرف در بسته باشه که بو نگیره

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
نداشتم 😁

عیب نداره همینم خوبه 😍خوشتون باشه همیشه

یه وقت رفتی قنادی شن شکلاتی بخر همه جور کیکی رو تزیین میکنه 😀

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

بنظرم دستش نزن همينجوري خوبه يه وقت خراب ميشه اون وسط هم شمع بزار ، اگه ميتوني روي ميز هم تزيين كن با گل هاي پر پر خشك شده و شمع، سن تولد شوهرت هم شمعشو بزار روي كيك

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐
خوبه افرین پودر کیکت اماده بود یا خودت درست کردی

خودم درست کردم گلم 

من پودر اماده رو دوسه بار امتحان کردم قبلا، خراب میشه همش

دستورشم بگو دیگه😞

چهار تا تخم مرغ 

یه کم وانیل

ارد یک پیمانه

شکر دو سوم پیمانه

.

.

اول سفیده تخم مرغ رو کامل میزنی با همزن برقی تا فرم بگیره ، بعد میزاریش یخچال ، خالا زرده و شکر و وانیل رو انقد باهم زن میزنیم تا کرمی رنگ بشه ، بعد ارد و بکینگ پودر رو که قبلش الک کردیم رو به زده زده شده اضافه میکنیم ، و ترکیب میکنیم ، اخر سر هم سفیده رو از یخچال درمیاریم و اروم اروم با مواد دیگه ترکیب میکنیم و تمام

فر از قبل گرم شده ، قالب رو چرب میکنیم ،مواد میریزیم و میزاریم داخل فر حدود ۳۰ دقیقه اماده میشه.

من دوتا از این کیک درست کردم

خامشو چجوری درست کردی من بلد نیستم خانه درست کنم همش شل میشه مثل قنادیا نمیشه

خامه فرم گرفته قنادی گلم ،اضافشو بزار فریز ، برا دفعه بعد از فریز که در اوردی بزار ده دقیقه تو دمای اتاق بمونه ، بعد با همزن بزن حدود دو دقیقه ،اولش سری فرم میگیره ، این فرم گرفتنش کاذبه ، همزن خاموش کن یکی دو دقیقه بهش استزاحت بده ، بعد دوباره بزن تا فرم بگیره ، دیگه شل نمیشه.

در ضمن اگه بیش از حد خامه رو بزنی ، کره میشه و طعمشم بد میشه