2777
2789
عنوان

فوبیای سوسک دارم😭😭😭

116 بازدید | 15 پست

بچه ها خونمون نوسازه تابستونم اصلا سوسک نداشتیم،چند روز خونه پره سوسک شده😭😭😭

الان دوتا سوسک دیدم بدنم مثل بید میلرزه،با اسپره افتادم دنبالشون،،چه غلطی بکنم حالم بده ،دارم سکته میکنم 😩

🧿

حالاخوبه اسپره ميزني

من فقط ميرم رو مبل وايميسم شوهرم بياد بكشش😐

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیونی کاری بهت نداره که نه نیش میزنه نه گاز میگیره نه سم داره...

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
حالاخوبه اسپره ميزني من فقط ميرم رو مبل وايميسم شوهرم بياد بكشش😐

خو اخه کسی خونه نیست،،حالم داره بد میشه،سرم درد گرفت،یکیشون مرد یکیشون معلوم نیست کدوم گوری رفت اشغال عوضی😷

🧿
نگو توروخدا،نمیترسی تو؟فکم از ترس خشک شده،میگم برم سر خیابون وایسم تا شوهرم بیاد😰

فقط سگ نیاد،سمت من از سوسک موش،مارمولک....اصلا نمیترسم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اره منم،پریسب تا ۴صبح با شوهرم نخوابیدیم،دنبال سوسک بودیم،اونم میترسه اخه

من کابوس میبینم شوهرم بالا سرم میمونه تا نترسم دست خودم نیست تو مسجد دیده بودم همش فکر میکردم الان میاد پیشم خیلی بزرگ بود

من کابوس میبینم شوهرم بالا سرم میمونه تا نترسم دست خودم نیست تو مسجد دیده بودم همش فکر میکردم الان م ...

اره منم😭بخدا اگه حامله باشم سوسک ببینم بچم میوفته

🧿