2777
2789
دوست شوهرم قبل ازدواج مزاحمم میشد نامزد بودیم مزاحمم میشد ولی به شوهرم گفتم الان حرف در اورده من با ...

می تونی شکایت کنی . اعاده ی حیثیت کنی پدرشو درمیارن . من شده از زندگیم می گذرم ولی از همچین آدمی نمی گذرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دلت بخواد بهم تهمت زدن از دهن من حرف زدن.هنوز که جواب پس ندادن شایدم دادن من نمیبینم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
می تونی شکایت کنی . اعاده ی حیثیت کنی پدرشو درمیارن . من شده از زندگیم می گذرم ولی از همچین آدمی نمی ...

زندگیم جهنم شده با بچه کوچیک به شوهرم گفتم فقط داد میزنه سرم

دوست شوهرم قبل ازدواج مزاحمم میشد نامزد بودیم مزاحمم میشد ولی به شوهرم گفتم الان حرف در اورده من با ...

برو شکایت کن پدرشو در میارن اونم همچین تهمتی

چوب میکنن تو ...

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست

مهم اینه شوهرت نسبت بهت بدبین نباشه بقیه اش رو بسپار به خدا ..جوری این اقا زمین بخوره که نشه با کاردک جمعش کرد

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

منم برادرشوهرم رفته به شوهرم گفته زنت با خراب ترین زن شهر رفیقه.(اون خانم مشتریمه).

بعد چندروز با یکی بحثشون شده به برادرشوهرم گفته برو مادرزنتو جمع کن که از قدیم خراب بوده.

😎😎😎😎
گفتم میرم شوهرم میگه خودم ادمش میکنم

نره یه بلایی سرش بیاره اونوقت قوز بالا قوز بشه