2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 😐اما ما پولدار تره هستیم🙄

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

نمیدونم والله بردارم مجرده

من از خواهرمداز نظر خونه و ماشین خیلی بیشتر داریم ولی اون بیشتر من خرج خودش میکنه با اینکه شوهرش خیلی درامدش کمتره

شوهره من بیشتر دوست داره جمع کنیم تو فامیل  چندتا خونه داشته باشیم😂😂

خواهرم پرستاره شوهرش هم حسابدار یه شرکت خوب..من لیسانس و بیکار شوهرم کارمند...امیدوارم هر روز وضعشون بهتر و زندگیشون قشنگ تر بشه..بعضی وقتا شده چیزی خریده منم دوست داشتم اون چیزو ولی نه بهش حسادت کردم نه حسرت خوردم چون شوهرم انتخاب خودم بوده از روز اول میدونستم این تفاوتا رو هرکسی کنار انتخابش باید وایسه

ما پر جمعیتیم

دو تا از خواهرام خییییلی وضعشون خوبه

خونه بزرگ و سفرای خارج و ....

من و یه خواهر دیگه متوسط رو ب پایین😅

حس بدبختی😁😁

ولی خب شوهرم مهربونتر تز شوهر اوناس و همین دلگرمم میکنه

شوهر خواهرم ک خیلی وضعش توپه چندبار خیانت کرد و خواهرم مچشو گرفت

ولی بخاطر بچه هاش مجبوره باهاش بسازه!

خوبه اینطوری

نه دیگه همش توقع دارن😐مثل دلشون میخواد با فامیل جایی جمع بشن میان خونه ما🚶‍♀️

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم