2777
2789

برای خونه غمگینم💔

برای کوچه غمگینم 💔

برای تو برای من💔💔

خوشبختے یعنے ،جاے انگشــت خـدا رو صورتــت باشــہ  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای هر کی مثل من میخونه غمگییییینم 😪😪😪😪

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖
برای هر کی مثل ما داره میخونه غمگینم

ولی دل من این آهنگ و میخاد. روزای روشن خدا حافظ سرزمین من خدا حافظ

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم. راحت جان طلبم وز پی جانان بروم   

چرا غمگینی بزن بر طبل بی عاری که اون هم عالمی داره 💃💃💃💃💃

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖

نبینم غصه می خوری رفیق !

نبینم زانوی غم بغل گرفته و اندوهِ تمام غروب های عالم را توی دلت ریخته ای و نا امید شده ای از رسیدنِ روزهای خوب  ...

نبینم به اعجاز امّید ، کافر شده و به آسمانِ آبیِ باورت رنگ خاکستری پاشیده ای !

مبادا همچو ارغوان باشی ؛

که در آغوشِ گل ها و باز ، غمگین است !

مبادا همچو نیلوفرِ مرداب ؛ نا امید باشی از خواستن ها و رسیدن ها

مبادا خودت را باخته باشی رفیق !

که شاید امروز ، همان روزی که می خواستی نبود ، همه چیز همانجوری که می خواستی پیش نرفت و

تلاش هایت بی نتیجه ماند ؛

اما به نیلوفرهای خسته ی مرداب و ارغوان های دلشکسته بگو ؛

که فردا روزِ بهتری ست ...

خورشیدِ امّید ، خواهد تابید ، پرستوها نخواهند کوچید و قاصدک ها باخودشان خبرهای خوبی خواهند آورد ،

فردا ؛

حتما روز بهتری ست ...

من صدای مهستی و هایده رو دوست دارم یبار با آواز میخوندم پدر شوهرم  از در اومد تو گفت به به از خجالت آب شدم 😂😂😂

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .
کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛
که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهایِ خوب در راه اند ،
که حالِ همه مان خوب خواهد شد ...

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چ ...

کاش میشد همون آدم ها وقتی حال دلشان خوب شد پا نذارند رو قلبت رو دلت و رد بشن که برن بالاتر 😪😪😪😪