2777
2789
عنوان

دوست شدن با مرد متاهل

27684 بازدید | 71 پست

سلام بچه ها. بعد از دوهفته اومدم نی نی سایت باهاتون عقلی و منطقی حرف بزنم. امیدوارم بدون جبهه گیری بخونید مطلبمو. من قبلا در جواب یه خانوم نوشته بودم دوست پسرم متاهله!!! ازتون راهنمایی خواستم که باید چیکار کنم نه با اون مرد چون مشخصه که باید باهاش کات کنم با دل شکستم چیکارکنم. ولی هرچی فوش بود نثارم کردید و حالمو بدتر کردین یکی بهم گفت خودت شوهر داری دوست پسرم داری یکی یچیز دیگه گفت واقعا بهم فرصت ندادن که حرفمو بزنم فقط قضاوتم کردین و تمام. آره من یه تایپیک زده بودم قبلا الانم هست برید بخونید برای جذب شوهر باید چیکار کنم ولی تو تایپیک های بعدیم گفتم که مجردم.. بزارین براتون تعریف کنم یه مدت با یه آقا پسری که ادعای مذهبی بودن می‌کرد اشنا شدم باهم بیرون می رفتیم و کتاب بهم معرفی میکرد و درباره شون حرف میزدیم واقعا پسر خوبی بودو حتی دستشم بهم نخورده بود منم تو فکرم این بود گزینه خوبیع برای ازدواج و به عنوان یه پسر باشخصیت نگاش میکردم قصدمم واقعا ازدواج بود. تایپیک زدم جذب شوهر میخواستم بلد باشم یاد بگیرم که مثلا خیرسرم اگه ازدواج کردیم بلد باشم اینچیزارو. وهمین تایپیک باعث شد بعضیا فکرکنن من متاهلم تایپیک هام هست اگه برید بخونید بعدش گفتم مجردم و از مشکلاتم گفتم خلاصه یه سفر مشهد نصفه نیمه دعوت شدم همراه بابام تو اون سفردلم بدجور گرفته بود به امام رضا گفتم اقا من این پسرو میخام مذهبی و خوبه چشم پاکه مارو بهم برسون. وقتی برگشتم خونه اون پسر برام پیام گذاشته بود که اره من متاهلم و دوتا بچه دارم!! باورتون میشه؟ من خورد شدم خیلی خورد ‌‌‌شدم هم جلوی امام رضا شرمنده شدم هم پیش دلم.. وقتی اون پیامو خوندم خواستم با یکی حرف بزنم اومدم اینجا گفتم با یکی اشناشدم تازه فهمیدم متاهله چیکارکنم ولی هرچی فوش بود نثارم کردن خانومای عزیز من میدونم باید کات میکردم ولی گفتم با دل شکستم چیکارکنم. وقتی نظراتتون رو خوندم زدم زیر گریه از اون موقع کارم شده گریه الان که دارم تایپ میکنم دوباره اشکام  دوباره میاد من با اون آقا تموم کردم بهشون گفتم نفر سوم یه رابطه نمیشم گفتش من دوستت دارم ولی قصدم ازدواج نیست ولی میخام باهات دوست بمونم چون دختر خوبی هستی دوستی تعهد ازدواج رو نداره... منم گفتم متاسفم نمیتونم به همنجس خودم خیانت کنم.. یبار دیدمشون که امانتی هاشونو پس بدم هدیه هایی که بهم داده بودن بهم گفت میخام باهات ازدواج کنم میام خواستگاریت عقدت میکنم. ولی قبول نکردم هنوزم یه وقتایی زنگ میزنه اما جوابشو نمیدم... میدونم میره با یه نفر دیگه دوست میشه یا ازدواج میکنه و بازم سر زنش هوو میاره اما من نمیخام اون آدمی باشم که رو خرابه های زندگی کسی زندگیمو بسازم فقط ازتون خواهش میکنم انقدر راحت آدما رو قضاوت نکنین منم دخترم حس شماهارو دارم درکتون میکنم 22 سالمه سنمم بالاتر بره مجرد میمونم ولی نفر سوم رابطه ای نمیشم..درسته من بهشون علاقه پیدا کردم ولی شاید به مرور زمان از بین بره چون با این کارشون از چشمم افتادن.. تندروی نکنین قضاوت نکنین خواهشا دنیای مجازی و نی نی سایت رو میزارم کنار میچسبم به زندگیم شاید حالم خوب بشه برام دعا کنید دوستان امیدوارم که همیشه با درک کامل و بدون قضاوت در مورد همدیگه حرف بزنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه آدم مزخرفی بوده!!  باید همون اول می گفته متاهله نه بعد این که دختر دل بسته می شه!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖

یه چن مدت بگذره حالت خوب میشه

زمان همه چیو درست میکنه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

انشاءالله بهترینا نصیبتون میشه .

حرف دیگرانم برات مهم نباشه 

وقتى به يه مگس بال هاى پروانه رو بدی نه قشنگ ميشه نه ميتونه باهاش پرواز كنه ميدونى دارم از چى حرف ميزنم؟!“اصالت”بال و پر بیخود به کسی دادن اشتباه است..

شوهر من با یه زنی دوسته که متاهله چند ساله باهم هستن تو این خونه خراب شدمون همیشه دعواس و گریه همیشه نفرینش میکنم هم شوهرمو هم اون زنه هرزه رو

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

فقط میتونم برات دعا کنم این موضوع رو فراموش کنی و یه ادم خوب سر راه زندگیت قرار بگیره

ضمنا شرمنده امام رضا نشدی، بلکه شاید ایشون نظر کردن و بهت شناسوندن که طرف مقابلت چه ادمیه؟

دفعه بعد با حس سپاسگزاری برو

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "