2777
2789

خودت به میزانی که میدونی جیش میکنه ببرش اوایل که نمیگن باید ببری تا دستش بیاد کنترل کنه

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

پسر من کلا نمیگه اعصابم ضعیف شده دیگه نمیدونم چطوری از پوشک بگیرمش

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت هر ساعت ببر

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

خودت باید حواست باشه هر چهل و پنج دقیقه ببر  تا اصلا تو خونه حیش نکنه و عادت به دستشویی کنه 

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

دختر من موقع از پوشک گرفتن خیلیییی عذابم داد..اصلا تو دسشویی جیش نمیکرد شده بود حتی از صبح تا شب نگه میداست ولی جیش نمیکرد😑😑😑😑😑😑

ب مرور یاد گرفت.ولی سه ماه کامل زمان برد تا قشنگ یاد گرفت...من ۱۸ماهه بود شروع کردم.

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃

وای دختر منم خیلی تو مخمه اصلا نمیگه میبرمش دستشویی ،دستشویی نمیکنه تا میارم تو حال تو شلوارش دستشویی میکنه کلافه ام کرده دو سه روزه رفته تو دوسال از اونورم مادرشوهرمینا همش میگن از مای بیبی بگیرش دیگه از مای بیییی بگیرش دیگه همش اونکی نوه اش که چهارسالشه رو با دختر من مقایسه میکنه 🤯

دختر من موقع از پوشک گرفتن خیلیییی عذابم داد..اصلا تو دسشویی جیش نمیکرد شده بود حتی از صبح تا شب نگه ...

منم میخوام اینموقع ازپوشک بگیرمش

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
وای دختر منم خیلی تو مخمه اصلا نمیگه میبرمش دستشویی ،دستشویی نمیکنه تا میارم تو حال تو شلوارش دستشوی ...

حرف بقیه رو ول کن..دختر من اونموقع تازه ی سالش شده بود هرکی منو میدید واییی هنوز بچتو پوشک میکنی😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃