2777
2789
عنوان

بیاین بگین سوپرایزم مسخرس

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خب

اگه بعدازدعوافرستادی اشتباه کردی اون بایدنازتومی کشید...

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
چه ربطی داره شوهر من مذهبی نیست عاشق این انگشتر است

خب من چون میدونسم نگین ابی دوس داره این کارو کردم نگین ابی رو که نمیشه دس بند مردونه یا پلاک کرد فقط انگشتره

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

دعوا نکردیم بحث بود بیشترم خودم مقصر بودم مال چن شب پیش بود ما رابطمون بعد دعوا فوری خوب میشه شاید صساعت قهر کنیم 

همسرمنم مذهبی نیست اماعاشق انگشتر فیروزه ست،هربارمیریم مشهدمیخره فک کنم الان یه صدتایی داره😂کارخوبی کردی مهم این ک خودتوهمسرت خوشحالید،عشقتون پایدار

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
دعوا نکردیم بحث بود بیشترم خودم مقصر بودم مال چن شب پیش بود ما رابطمون بعد دعوا فوری خوب میشه شاید ص ...

اهان...پس اگه تقصیرتوبودکارخوبی کردی😉عشقتون پایدار🤗🤩

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
همسرمنم مذهبی نیست اماعاشق انگشتر فیروزه ست،هربارمیریم مشهدمیخره فک کنم الان یه صدتایی داره😂کارخوبی ...

عزیزم قربونت.خوبه دیگه کلکسیون داره پس برا خودش.فیروزه خوش یمنه من یاقوت کبود گرفتم

چه نظر غیرمنطقی!!!!بالاخره مردم غرور داره همیشه ک اون نباید پاپیش بذاره وبقول شمانازبکشه رابطه دونفره گذشت دونفره میخواد،هرکی مقصره خودش میدونه دیگ

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
بستگی داره به روحیه همسرتون و محل کارش در کل کار باحالیه

تو هتل کار میکنه اولش میگه خیلی ترسیدم ولی پیک پایه بود سوپرایزش کرد و ذوق زده شد