2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سابقه داشتی قبلا اینقدر تاخیری

نه فقط ماه اول اقدامم ۱۰روز عقب انداختم بعد خودش اومد الان ۱۷ روزه نشدم لکه بینی هم ذره ای ندارم ۳روزه قرص ال دی میخورم قط کنم بشم.. امروز صبحم یه لیوان زعفرون خوردم😣🤮

من بهمن ماه پارسال زایمان کردم اردیبهشت پریود شدم الان یه ماه تاریخش خوبه یه ماه عقب جلو میشه همیشه دوروز میفتاد جلو مثلن این باید دهم میشدم امروز دوازدهمه هنوز نشدم.ماهه پیشم دوازدهم شدم.

باید بری دکتر علت تاخیری بدونی پریوذی های نا منظم واسه یه زن زمینه خیلی مریض هاس

من قبل اقدام منظم بود سروقت میشدم بعد اقدام اینجوری شدم همه میگن طبیعیه و رحمت داره اماده بارداری میشه

من بهمن ماه پارسال زایمان کردم اردیبهشت پریود شدم الان یه ماه تاریخش خوبه یه ماه عقب جلو میشه همیشه ...

من پریودم منظم همیشه دو روز جلو بود الان این ماه دو سه روز عقب انداختم 

بی ادب اخلاقی با بی ادبه رفتاری فرقی نداره