2777
2789

سلاممم بچه ها خوبید؟ میخوایم خونمونو بفروشیم با اینکه جای خوبیه باز مشتریش کمه نمیدونم چرا میخوام یه نذر یا توسل قوی بکنم ک زود حاجت بده شما  با چه نذری یا توسلی زود حاجت گرفتین؟  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادمه موقعی که ميخواستم عروسی کنم،مامانم اینا یه خونه داشتن که واسه جهاز من خریده بودن بعد خیلی سنگین افتاد فروشش. خلاصه یه دعایی بود از تو مفاتیح مامانم درآورد روی اب خوند برد تو چهار گوش اون خونه و دیوارا و درش ریخت. بعد یک هفته مشتری اومد. حالا نمیدونم چه دعایی بود ولی بگردی قطعا پیدا میکنی 

دنیام بچه هام 🥰  

عزیزم این دعای که میگم با خلوص نیت بخون بعد بگو خدایا اگه صلاحمه بهم بده چون صد درصد معزه می کنه اگه درست بخونیش همین نی نی سایت بزنی نحوه ی درست خواندنش میاد دعای متقابل بن سلمان 

بعدم دیگه نباید فال بگیری و بری پیش دعا نویس و .... اگه می خوای این کا را رو بکنی اصصلا نخون دعا رو

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
خرم اباد..200 متره 750 میلیون تا 700 میلیون گزاشتیم

ان شاالله فروش بره..آنقدر دوست دارم ی سقف بالا سر من و بچه هام داشته باشم..ولی خب  در توانم نیست  این قیمت

دوست داشتی واس حال دلم صلوات بفرس❤