2777
2789

درامدش؟ اعتقاداتش؟ نظرش درمورد حجاب؟اخلاقیات خاصش اگه داره؟ 

برای او مینویسم که همیشه و همه جا با او باشم،تا او شاد باشد همان کسی که تنها عشق زندگی من است تا زمانی که قلبم از کار بایستد💋⁦❤️⁩💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهل مسافرت هس یانه؟ میزاره با دوستات بیرون بری یانه؟

اهل مهونی و رفت و امد هس یانه؟

برای او مینویسم که همیشه و همه جا با او باشم،تا او شاد باشد همان کسی که تنها عشق زندگی من است تا زمانی که قلبم از کار بایستد💋⁦❤️⁩💞

کجا قراره زندگی کنید؟ خانوادش چقد براش مهمن منظورم اینه زیادی وابستس یا تعادل داره؟

اینو میدونم ک زیاد نیس

برات مهم نیس؟ اخه مثلا اگه ناراحتت کنه کاری انجام میده یانه ؟بعضی ها براشون مهمه.

برات مهم نیس؟ اخه مثلا اگه ناراحتت کنه کاری انجام میده یانه ؟بعضی ها براشون مهمه.

معمولیه اخه ن خیلی بی احساسه ن خیلی با احساس در حد متوسطه اگ کسیو نارحت کنه برش مهمه تا از دل طرف دراره دل رحمم هس

خدایاشکرت بخاطر همه چی    
معمولیه اخه ن خیلی بی احساسه ن خیلی با احساس در حد متوسطه اگ کسیو نارحت کنه برش مهمه تا از دل طرف در ...

خلاصه درمورد این مورد اگه برات مهمه اساسی سوال کن تا ببینی تا چه حد مهمه براش.

کجا قراره زندگی کنید؟ خانوادش چقد براش مهمن منظورم اینه زیادی وابستس یا تعادل داره؟

یکی از چیزایی ک فکرشو میکنم راه دوره قراره دور از خانوادم باشه برا همین مرددم ک شاید جواب ن بدم 

خدایاشکرت بخاطر همه چی    
یکی از چیزایی ک فکرشو میکنم راه دوره قراره دور از خانوادم باشه برا همین مرددم ک شاید جواب ن بدم  ...

ببین حاضره اینجا بمونه؟