2777
2789
عنوان

بچه ها کمکککککککککک

71 بازدید | 7 پست

بچه ه این شماره های مجازی چجوریه. یه مثالی میزنین از یه شماره مجازی. من سر درنمیارم ولی یکی با شماره ی کشور دیگه مزاحم شده میگه عکس پروفتو سیو کردم. به نظرتون طرف اشنا ماشناست و شمارش مجازیه یا اتفاقی از ی کشور دیگه سر از پروفای بقیه درمیارن؟ کدوم حالتش بیشتر ممکنه بنظر؟

شماره مجازی زیاده آشنا باشه یه چیزی ازت میدونه 

واقعا زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی شما احتمال میدین مجازیه؟؟؟؟؟؟شماره ترکیه بود واقعا تعجب کردم. اخه فقط دوستای خودم تلمو دارن و غریبه ها و مردا ندارن. نمیدونم این اتفاقی از ی کشور دیگه سر از پروفم دراورده یا اینکه اشنا بوده با شماره مجازی اومده. بیشتر راهنمایی کنینممنون میشمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسای دختر برادرم که خیلی قشنگ و خوش تیپه متاسفانه. دبیرستانیم هست بچه نیس. البته تلمو فقط سه نفر از اشناها دارن. خواهرم و شوهرش که میانسالن و سنشون بالاس. مادربزرگم و عمه پدرم  و اونا هم ادمای موجهین. یک دختر هم هست که دوست قدیمیه و جوونه.یعنی ممکنه اون دوست قدیمیم باشه؟ اخه بش نمیاد