2777
2789

مدیریت چی؟ 

هیچی لطف کنن بچه هاشون در و دیوار خونه مردمو نقاشی نکنن دفتر بخخرن براشون 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مستاجرا آدم نیستن😕😕

یا مثلا خونه نداشته باشی،نمیتونی بچه دار بشی؟؟ کجاش سخته؟؟

سوالت اصلا عاقلانه نبود...چون درصد بالایی از،جامعه هم مستاجرن هم بچه دارن

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین
منم باردارم و مستاجرین خیلی نگرانم حتی فکر میکنم اگ سقط کنم بهتر باشه

واااااا

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
منه بدبخت با دوتا بچه شوهر کارگر بخدا خستم میام اینجا خودمو مشغول میکنم  کار هروزمون گشتن املاک ...

هر شب سوره واقعه بخون 

روضی مسلم هم برای خونه دار شدنه سرچ کن تو نت 

مگه مستاجرا آدم نیستن😕😕 یا مثلا خونه نداشته باشی،نمیتونی بچه دار بشی؟؟ کجاش سخته؟؟ سوالت ا ...

شما خودت مستاجری؟ خیلیا درآمدشون کمه و ازپس زندگی برنمیان بااین اوضاع اقتصادی همچین چیز غیر باوری نیست 😒

مدیریت چی؟  هیچی لطف کنن بچه هاشون در و دیوار خونه مردمو نقاشی نکنن دفتر بخخرن براشون

شما حتما صاحبخونه ای که اینجور میحرفی... مطمئن باش خودشون عقل دارن که برا بچشون دفتر بخرن اما بچه اسمش مشخصه بچه...

مطمئن باش هیچکی دوس نداره خونه امانت رو خراب کنه..

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین