2777
2789
عنوان

لاغری شکم وپهلو

904 بازدید | 37 پست

دوستان کسی تجربه درمورد لاغرکردن شکم وپهلوهاش داره

من هیکلم خوبه اما شکم وپهلو دارم

زیاد چاق نیستم فقط شکم

الان یه نفر بهم گفته قرص سرکه سیب بخور؟

هرموقع ام اقدام به لاغری میکنم بیشتر صورت و بقیه بدنم اب میشه نه شکمم😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همین مشکلو دارم صورتم یکم چاقه خوبه اندامم خوبه فقط یکم شکم و پهلو دارم هرکار میکنم این لامصبارو اب کنم نمیشه اول از همه صورتم لاغر میشه مثل مرده میشم بعدم اب نمیشن روز از نو روزی از نو 

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

چوب دارچین بخر. شب قبل از خواب ی تیکه بزار دهنت و بمک اخرشم ی ذره ابلیمو بخور.پهلوهاتو اب اب میکنه

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali
واى داغ دلم تازه شد.    منم دوماهه زايمان كردم شكمم افتضاحه    

سلام، عزیزم، از ماه سوم بعد از زایمان می تونی رژیم بگیری 

بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

سلام، عزیزم، از ماه سوم بعد از زایمان می تونی رژیم بگیری   بهترین کار رژیم درست و اصولیه ...

منم هیکلم عاااالی بود قبل زایمان دومم الان ک دخترم ۹ ماهشه اصلا شکمم اب نشده و پهلودراوردم چیکارکنم بنطرتون  

مرسى فدات شم. راستى اين رژيم توشيردهى تأثير نميذاره؟

نه عزیزم، چون برای شرایط شیردهی ت تنظیم می کنه 

من خودم برا کاهش وزن گرفتم راضی بودم 

همکارم هم برای کاهش تو شیردهی گرفت راضی بود 

منم هیکلم عاااالی بود قبل زایمان دومم الان ک دخترم ۹ ماهشه اصلا شکمم اب نشده و پهلودراوردم چیکارکنم ...

عزیزدلم بهترین کار رژیمه، من خیلی دنبال این چیزا بودم، واقعا به این نتیجه رسیدم که رژیم درست و اصولی  و ورزش 

باید با هم باشن تا نتیجه خوب و بدون عارضه ای بگیریم