2777
2789
عنوان

چه مرگمه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 57 پست
اگه علت پریودنشدنتوفهمیدی توروخدا به من بگو

چشم گلم حتما 😢

حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تا معاینه نکنم نمیتونم جواب قطعی بدم😅😅

😂😂درخدمتم😂

حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت
چشم گلم حتما 😢

مرسی فداتشم.ناراحت نباش ان شالله که چیزی نیس وهردوسالمیم😊

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
مرسی فداتشم.ناراحت نباش ان شالله که چیزی نیس وهردوسالمیم😊

انشاالله ک ب زودی بیای عکس بیبی چک مثبتتو بذاری 🤲🥰😘😍

انشاالله ک ب زودی بیای عکس بیبی چک مثبتتو بذاری 🤲🥰😘😍

مررررسی فداتشم توم همینطور☺😊😊😊😊

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
چشم گلم حتما 😢

من پریودشدم عزیزم.آمپول پروژسترون بزن.قرص ویتاگونسم روزی دوتا بخورمیشی

من پریودشدم عزیزم.آمپول پروژسترون بزن.قرص ویتاگونسم روزی دوتا بخورمیشی

گلم من رفتم امپول ننوشت واسم گفت سنت کمه بده واست. قرصشوداد اونم میترسم حامله باشم و ناخواسته بهش ضربه بزنم

گلم من رفتم امپول ننوشت واسم گفت سنت کمه بده واست. قرصشوداد اونم میترسم حامله باشم و ناخواسته بهش ضر ...

اگه آزمایش خونت منفی شدوسونوتم مشکلی نداشت اون وقت بزن.من ازتویک سال کوچیکترم زدم مشکلیم نداشت